MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın Sırrı Ortaya Çıktı! Mehmet Şef Herkesten Saklıyordu!

MasterChef Mehmet Yalçınkaya'nın Sırrı Ortaya Çıktı! Mehmet Şef Herkesten Saklıyordu!

TV8'in sevilen programı MasterChef'te jürilik yapan Mehmet Yalçınkaya'nın sırrı öğrenildi. Kendisinin elini neden gizlediği, daha önce yaşadığı bir kaza ile aydınlatıldı. Bolu'nun ünlü şeflerinden olan Mehmet Şef'in talihsiz hikayesi, duyanları çok üzdü. İşte Mehmet Şef'in başına gelenler ve çok daha fazlası haberimizde.

MasterChef programındaki jüri üyeliğiyle tanınan Mehmet Yalçınkaya, hakkında bilinmeyen bir gerçeği açığa kavuşturdu. Başarılı şefin bir süredir elini gizlediği gözlerden kaçmıyordu. Özellikle de program esnasında ve çekimlerde sol elini neden göstermediği hep merak edildi. Daha önce yaşadığı bir olay onu öyle yapmaya itmişti. İşte Mehmet Şef hakkında merak edilenler....

Mehmet Şef'in Eline Ne Oldu?

Mehmet Yalçınkaya, daha önce elini kıyma makinesine kaptırdı. Bu nedenle üç parmağını kaybetti. O günden sonra şefin sol elini daha az gösterdiği ve özellikle de programda pek görmediğimiz biliniyor. Şefin yaşadığı talihsiz kazanın ardından hayatında pek çok değişiklik yaşanmış. Programda jüri üyeliğine başladıktan uzun bir süre sonra bu gerçek fark edildi. Kendisini severek takip edenlerin dikkat ettiği ve nedenini sorduğu bu olay, büyük yankı uyandırdı.

MasterChef Yeni Sezonu İzleniyor!

Mehmet Şef'in de dahil olduğu MasterChef'in reytinglerde önemli bir yükseliş yaşaması pek çok kişiyi sevindirdi. MasterChef programı, TV8'de yayınlanıyor. Programda şef adaylarının yarıştığı ve güzel yemek yaparak şeflere sunduğu bilinmekte. Şefler, özellikle farklı yemeklerin yapılmasını istiyor ki aradaki rekabet daha fazla ön plana çıksın.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum