MasterChef'ten Elenecek İsim İfşa Oldu! Acun Ilıcalı Çıldırdı..

MasterChef'ten Elenecek İsim İfşa Oldu! Acun Ilıcalı Çıldırdı..

MasterChef'te bu hafta elenecek yarışmacı merakla bekleniyor. Sosyal medyadaki ifşa iddiaları gittikçe arttı. Kimin eleneceği daha önceden açıklandı mı? TV8'deki programda neler yaşanıyor? Potadaki isimler arasında kimin eleneceğine dair bazı gelişmeler yaşandı diyebiliriz. İşte yarışmadan ayrılması beklenen kişi...

MasterChef programı, geçtiğimiz sene ifşa skandallarıyla gündeme gelmişti. Haftalık elemelerde kimlerin programa veda edeceği daha önceden duyuruluyordu. Bu nedenle sosyal medya hesaplarındaki ifşacılar takip edilmekteydi. Bir süredir yaşanmayan ifşa sorunu tekrar ortaya çıkmış olabilir. Potadaki isimler arasında dış çekimde görüntülenmeyenlerin elenme ihtimali yüksek gözüküyor. Peki hangi yarışmacı MasterChef'e veda etti? TV8'deki programa ilgi gittikçe artmaya başladı.

MasterChef'ten Kim Ayrılacak?

MasterChef'ten ayrılması beklenen isimler arasında Safanur, Araz, Hasan ve Görkem gibi yarışmacılar bulunuyor. Burcu da eleme potasında fakat onun adı ifşalarda geçmiyor. İçlerinde iki ismin dış çekimlerde gözükmediği tespit edildi. Yani %50 şans ile kimin eleneceği tahmin ediliyor. Eğer bu ipuçları doğru ise seyirciler ifşaya karşı tepki gösterecektir. Çünkü bu şekilde programın heyecanı kalmamış oluyor.

Safanur veya Görkem'e Dikkat!

MasterChef'te bu hafta elenmesi beklenen isimler arasında Safanur ve Görkem bulunuyor. TV8'in zaman zaman tartışmalı programında bakalım kim elenecek hep birlikte göreceğiz. Seyirciler tüm dikkatini bu yarışmaya verecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.