Masumlar Apartmanı Ceylan'dan Görkemli Giriş! Yer Yerinden Oynayacak..

Masumlar Apartmanı Ceylan'dan Görkemli Giriş! Yer Yerinden Oynayacak..

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünde kadroya çok ilginç bir isim daha katıldı. Ceylan karakterinin yüzü dizide ilk kez gösterilirken, karakter aynı zamanda ilk kez Han'ın karşısına çıktı. Dizinin gelecek bölümlerinde ortalık karışacağa benziyor.

Masumlar Apartmanı dizisinde bir karakterin çok uzun zamandır dizinin kadrosuna dahil olması bekleniyordu. Dizinin gidişatında çok büyük bir etkiye sahip olacağı inanılan bu karakter ilk kez geçen akşam yayınlanan yeni bölümde seyircinin karşısına çıkmış oldu. Seyirci merakla beklenen bu karakterle ilk kez karşı karşıya geldi.

Masumlar Apartmanı'nda istenen oldu! Ceylan sonunda geldi...

Masumlar Apartmanı'nda haftalardır bazı sahnelerde yer alan ve geleceğine dair sinyaller veren Ceylan'ın yüzü ve kim olduğu bir türlü gösterilmemişti. Seyircide büyük bir merak oluşmuşken sonunda beklenen o sahne yayınlandı. Dizinin geçen akşam ekrana gelen bölümünün final sahnesinde Ceylan ve Han karakterleri bir sergide baş başa geldi. Büyük buluşma seyirciyi adeta ekrana kilitledi.

Ceylan karakteri tüm dengeleri sarsacağa benziyor!

Ceylan karakteri diziye gelişi ile aynı zamanda tüm dengeleri de sarsmış olacak. Rüya karakteri ile Han arasında yaşanması planlanan aşk daha başlamadan bitmiş olacak tabi bu durumda da yukarıda da belirttiğimiz gibi senaryoda büyük farklılıklar oluşturacak.

Bakalım yeni bölümlerde bizi neler bekliyor ?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.