Masumlar Apartmanı Dizisi Artık Çıkmazda! Neler Olacak Neler..

Masumlar Apartmanı Dizisi Artık Çıkmazda! Neler Olacak Neler..

TRT 1'in rekortmen dizisi Masumlar Apartmanı geçtiğimiz akşam yine çok etkileyici bir bölümle ekranlara geldi. Dizide öyle şeyler yaşandı ki seyirciler bile gördüklerine inanamadı. Masumlar Apartmanı'nda artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacak.

TRT 1'in gözde dizisi Masumlar Apartmanı her ne kadar son zamanlarda reyting kayıpları yaşasa da yayın hayatına ara vermeden devam ediyor. Sevilen dizi her geçen bölümüyle reytinglerde aldığı kötü sonuçları düzeltiyor. Dizi geçtiğimiz akşam yine böyle bir bölümle herkesi ekranlara kilitledi.

Masumlar Apartmanı'nda ortalık karıştı! Her şey alt üst oldu..

 Gülben’in Esat için hazırladığı ev sürprizi hiç beklediği gibi karşılanmaz. Esat’ın verdiği tepkiye çok şaşıran ve aynı anda üzülen Gülben, Safiye sayesinde biraz olsun sakinleşir. Safiye, Gülben'i sakinleştirmekle kalmaz, aynı zamanda hiç kimsenin beklemediği şekilde  Gülben’e cesaret vermek için kendisi için imkansızı başaracak ve kendini aşan bir adım atacaktır. Han, Naci ve Gülben’in desteğini alarak kendini toparlayan Safiye çok büyük bir hatada bulunduğunu anlayacaktır.

Masumlar Apartmanı'nda neler olacak ?

Masumlar Apartmanı'nın gelecek bölümünde neler olacağı herkes tarafından bekleniyor. Ama şimdiden paylaşılan tahminlere göre Safiye ve Gülben'i çok kötü günler bekliyor. Bakalım ikili içinde bulundukları bu kötü günleri beraber atlatabilecek mi?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.