Masumlar Apartmanı Dizisi Bugün Yayınlanacak Mı? Milli Maç Diziyi Yayınlatmıyor..

Masumlar Apartmanı Dizisi Bugün Yayınlanacak Mı? Milli Maç Diziyi Yayınlatmıyor..

Bugün Milli maçımızın olduğunu öğrenen Masumlar Apartmanı dizisinin hayranları projenin bugün yayınlanıp, yayınlanmayacağını araştırmaya başladı. Bunun için TRT 1'İn yayın akışı listesine bakan izleyiciler rahat nefes aldı.

Sizlerin de bildiği üzere bugün TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Türkiye-Karadağ maçı yüzünden Masumlar Apartmanı dizisinin bir hafta ertelendiği iddia edildi. Tıpkı geçtiğimiz hafta Gönül Dağı'nın ertelendiği gibi Masumlar Apartmanı'nda bu hafta ekranlara gelmeyeceği paylaşıldı. Bu iddialar karşısında seyirciler dizilerinin yayınlanıp, yayınlanmayacağını araştırmaya başladı.

Masumlar Apartmanı dizisi bugün yayınlanacak mı?

Masumlar Apartmanı'nın bugün yayınlanıp, yayınlanmayacağı konusuna gelirsek dizi yayın akışında yer alan bilgilere göre bugün seyircilerinin karşısına çıkacak. Maç olmasına rağmen TRT 1'in yayın akışı listesine baktığımızda Masumlar Apartmanı'nı da görebiliyoruz. Yani artık endişelenmenize gerek yok, Masumlar Apartmanı bu akşam kaldığı yerden sizlerle buluşmaya devam edecek.

Masumlar Apartmanı'ndan bir gelişme daha! Özetsiz yayınlanacak...

Masumlar Apartmanı dizisinden beklenmeyen bir gelişme daha geldi. Normalde özetinden sonra yeni bölümüyle saat 21:00'da ekrana gelecek olan dizi bugün saat 22:45'te maç olması sebebiyle özetsiz bir şekilde saat 20:00'de direkt yeni bölümüyle izleyicileri ile buluşacak. 

Masumlar Apartmanı bu akşam saat 20:00'de özetsiz bir şekilde TRT 1 ekranlarında karşınızda olacak...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.