Masumlar Apartmanı Dizisi Yeni Sezonda Çok Farklı! Eski Halini Unutun..

Masumlar Apartmanı Dizisi Yeni Sezonda Çok Farklı! Eski Halini Unutun..

Masumlar Apartmanı yeni sezonda çok farklı olacak. Diziye veda eden ve yeni katılan karakterlerle beraber seyirci dizinin eski halini aramaya başlayacak. Masumlar Apartmanı'nın yeni sezonu çok yakında ekranlarda..

Masumlar Apartmanı'nın yeni sezonuna artık sayılı günler kaldı. Masumlar Apartmanı dizisi de, TRT 1'in diğer dizileri ile beraber aynı zamanda yayın hayatına başlayacak. Geçtiğimiz sezon salı günleri izleyicileri ile buluşan dizinin yine aynı gün ekranlara geleceği tahmin edilirken, ikinci sezon büyük bir merakla bekleniyor.

Masumlar Apartmanı'nın yeni sezonu çok farklı..

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni sezonun bu kadar merak edilmesinde ki en büyük sebeplerden biri de, dizinin kadrosunda bir bir başrolün eksilmesi ve projeye senaryonun gidişatını etkileyecek olan yeni bir başrolün katılacak olması. Dizinin kadrosunda ve senaryoda yaşanacak değişikliklerle beraber dizinin eski halinden çok farklı olacağı tahmin ediliyor.,

Masumlar Apartmanı dizisiyle buluşmaya çok az kaldı!

Masumlar Apartmanı dizisiyle buluşmamıza artık çok az bir zaman kaldı. Dizinin Eylül sonu başlaması bekleniyor ama çekimlerin geç başlaması ile beraber bu tarihlerde bir değişiklik yaşanabilir. Ama Masumlar Apartmanı'nın olabilecek en yakın zamanda seyircilerini bekletmeden, karşılarına çıkması bekleniyor.

Masumlar Apartmanı yeni sezonuyla çok yakında TRT 1 ekranlarında..

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.