Masumlar Apartmanı Dizisine Birde Böyle Bakın! Yeni Sezonda Heyecan Dorukta..

Masumlar Apartmanı Dizisine Birde Böyle Bakın! Yeni Sezonda Heyecan Dorukta..

Masumlar Apartmanı dizisinin yeni sezonuna artık sayılı günler kaldı. Sevilen dizi daha şimdiden çok büyük bir heyecanla beklenilmeye başlandı. Dizinin ikinci sezonuna ait afişte paylaşıldı. Dizi bu haliyle de çok beğenildi.

Yeni sezonun heyecanla beklenen dizileri arasında Masumlar Apartmanı ilk sıralarda ye alıyor. Gerçek bir hayat hikayesini izleyiciler ile buluşturan Masumlar Apartmanı dizisi senaryosuyla seyircilerinin çok etkiliyor. Dizinin bu kadar beğenilip, sevilmesinin en büyük sebeplerinden biri de bu özelliği olarak görülüyor.

Masumlar Apartmanı dizisinin ikinci sezon afişi paylaşıldı!

Masumlar Apartmanı dizisinin ikinci sezon afişi sonunda paylaşıldı. Afişte tüm başrol oyuncuları ve yeni karakterin olması dikkat çekti. Yeni sezonda senaryosunda çok büyük değişiklikler yaşanacak Masumlar Apartmanı'nı geçtiğimiz sezonda çok kritik bir noktada sezon finali olmuştu. Dizinin bu şekilde final olması seyircilerin beklenti ve heyecanlarını daha da arttırdı.

İşte yeni afiş;

masumlar-apartmaninindan-yeni-afis-h16242-a579c.jpeg

Masumlar Apartmanı dizisini sayılı günler! Çok az kaldı..

Masumlar Apartmanı dizisinin ne zaman başlayacağı geçtiğimiz günlere kadar hala belli değildi. Ama dizinin yeni sezon tarihi sonunda belli oldu. Masumlar Apartmanı haftaya salı yani 14 Eylül akşamı saat 20:00'de TRT 1 ekranlarında olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.