Masumlar Apartmanı Dizisine Katılan Yeni Oyuncu Diziyi İfşa Etti

Masumlar Apartmanı Dizisine Katılan Yeni Oyuncu Diziyi İfşa Etti

TRT 1'de yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde yeni sezon heyecanı yaşanıyor. Birkan Sokullu'nun yaptığı açıklamalar gündeme bomba gibi düştü. Ünlü oyuncu, diziye yeni katılan oyuncuyu da duyururken bununla beraber neler yaşandığını da aktardı. Dizi çekimlerine ilişkin bilgiler de verdi. İşte Han karakterinden diziyle ilgili açıklamalar...

Dizide Han karakterini canlandıran başarılı oyuncu Birkan Sokullu, Masumlar Apartmanı'na dair bazı bilgiler verdi. Ünlü oyuncunun ifadesine göre dizide yaşanacak gelişmeler izleyicileri heyecanlandıracak. İkinci sezonda hiç beklenmedik gelişmelere imza atılacağını söyledi. İlk sezonda izleyicilerin şaşkınlıkla izlediği bazı sahnelerde Han'ın büyük payı bulunuyor. Dolayısıyla yeni sezonda da dizinin bu tarz sahnelerle ekran karşısına çıkacağı bilgisi verildi.

Birkan Sokullu Yeni Oyuncuyu Duyurdu!

Sokullu, yaptığı açıklamada diziye yeni katılan ismi de açıkladı. Melisa Şenolsun'un dizi çekimlerine katıldığını belirtti. İkilinin iyi anlaşacağı şimdiden belli oluyor. Birbirleri hakkında bahsederken güzel sözler kullanıyorlar. Dolayısıyla Han karakterinin yaratacağı etki bu sezon daha çok hissedilecek. Cemre karakterinin ayrılışından sonra işler biraz daha değişecek.

Çekimler Devam Ediyor!

TRT 1 Masumlar Apartmanı dizisi için çekimlerin devam ettiği vurgulandı. Oyuncunun söylediklerine göre çekimler hızlı bir şekilde sürüyor. Yakın zamanda yeni sezonun ilk bölümü de yayınlanacak. Bu vakte kadar diziyle ilgili ne gibi gelişmeler yaşanacak göreceğiz. Şimdilik büyük bekleyiş izleyicileri heyecanlandırmakta. Birkan Sokullu'nun yanı sıra Merve Dizdar, Ezgi Mola ve diğer oyuncular da büyük bir performans sergileyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.