Masumlar Apartmanı Dizisinin Gülben'i Herkesi Duygulandırdı! Seyirci Diziyi Merakla Bekliyor..

Masumlar Apartmanı Dizisinin Gülben'i Herkesi Duygulandırdı! Seyirci Diziyi Merakla Bekliyor..

Masumlar Apartmanı dizisi sezon finali olalı epey bir zaman oldu. Dizi seyirci tarafından çok büyük bir merakla beklerken, dizinin sevilen karakteri Gülben'i canlandıran oyuncu da projeyi özlediğini yazınca, hayranlarına duygusal anlar yaşattı.

Masumlar Apartmanı dizisi sezon finali olduğundan seyircileri tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Yeni sezonu heyecanla beklenen diziyi sadece seyircileri değil, aynı zamanda projenin oyuncuları da sabırsızlıkla bekleniyor. Dizinin sevilen karakteri Gülben'i canlandıran, son zamanların en başarılı kadın oyuncularından Merve Dizdar 'da diziyle ilgili resmi sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulundu.

Merve Dizdar'dan hayranlarına duygusal anlar yaşatan paylaşım!

Dr. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun kitabından uyarlanan gerçek bir hayat hikayesini anlatan Masumlar Apartmanı dizisi geçtiğimiz sezon TRT 1'İn en yüksek reyting seviyesine ulaşan dizisi olmasıyla beraber başarısını çoğu kez kanıtladı. Dizinin tutmasıyla beraber projede yer alan tüm oyuncularda kısa bir zamanda büyük şöhrete ulaştı. Bunlardan biri de dizinin en dikkat çekici karakterlerinden olan Gülben'i canlandıran başarılı oyuncu Merve Dizdar'dı.

 Merve Dizdar resmi sosyal medya hesabından şu fotoğrafı paylaştı;

 

mervedizdar-insta-masumlarapartmanii-2.jpg

Oyuncunun bu paylaşımına kısa bir zamanda çok sayıda beğeni gelirken, dizinin hayranları da Masumlar Apartmanı'nı çok özlediklerini yorumlarda paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.