Masumlar Apartmanı Hayranları Yine Yıkıldı! İnci'nin Yeni Projesi Açıklandı..

Masumlar Apartmanı Hayranları Yine Yıkıldı! İnci'nin Yeni Projesi Açıklandı..

TRT 1 dizisi Masumlar Apartmanı geçtiğimiz sezonda kelimenin tam anlamıyla ekranlar damga vurmuş ve izleyenlerini ekrana kilitlemişti. Dizinin sezon finalinde projeye veda eden başrol İnci'nin yeni projesi şimdilerde belli oldu.

TRT 1'in geçen sezona damga vuran dizisi Masumlar Apartmanı gerçek bir hayat hikayesinden alınan, şimdiye kadar görülmemiş çok farklı bir senaryoyla izleyicilerinin karşısına çıkmış, ilk başta izlenilmeyeceği tahmin edilse de, sonrasında reyting rekorları kırmış ve sosyal medyada da en çok konuşulan dizi projeleri arasında girmişti. Dizinin bu kadar başarılı olmasının sebebi yukarıda da belirttiğimiz gibi gerçek bir hayat hikayesini anlatıyor olmasıydı. Dizi aynı zamanda karakterleriyle de çok konuşulmuştu.

Masumlar Apartmanı İnci yeni projede..

Masumlar Apartmanı'nda İnci karakterini canlandıran oyuncu dizinin sezon finali bölümünde beklenmeyen bir şekilde projeye veda etmişti. Oyuncunun diziye veda etmesi çok tepki çekmiş ve seyirciler tarafından üzüntüyle karşılanmıştı.  Şimdilerde ise diziye veda eden oyuncunun yeni bir film olarak çekilen Bergen'de hayranlarının karşısına çıkacağı öğrenildi.

Masumlar Apartmanı İnci geri gelebilir mi ?

Masumlar Apartmanı İnci'nin diziye yeniden dahil olması neredeyse imkansız. Seyirci her ne kadar bunu çok istese de, projeye veda eden ismin geri gelme ihtimali yok denilebilecek kadar az.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.