Masumlar Apartmanı'nın Şöhreti Türkiye'yi Geçti! Dizi Şimdi Farklı Ülkelerde Rekor Kırıyor

Masumlar Apartmanı'nın Şöhreti Türkiye'yi Geçti! Dizi Şimdi Farklı Ülkelerde Rekor Kırıyor

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinin şöhreti ülkemizi aşmış durumda. Türkiye'de reyting rekorları kıran proje şimdi yurt dışında da çok popüler olmuş durumda. Öyle ki dizi şimdilerde yeni ülkelerde de yayınlanmaya başlayacak

Türkiye'n in bu sezon en çok izlenen dizilerinden biri de TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı'ydı. Dizi gerçek bir hayat hikayesini anlattığı için çok dikkat çekmiş ve her hafta yayınlandığı gün reyting rekorları kırmıştı. Dizinin bu başarısı herkesi şaşırtırken, birçok kişi projenin bu başarıyı hak ettiğini belirtti. Dizi sezon boyunca reytinglerde olduğu gibi sosyal medyada da  en çok konuşulanlar arasına girip, burada da başarısını gösterdi.

Masumlar Apartmanı'nın şöhreti Türkiye'yi aştı..

Masumlar Apartmanı dizisinin şöhreti Türkiye'yi aştı. Dizi geçtiğimiz haftalarda da yayınlanan haberlere göre birçok ülkede yayınlanmaya başlayacaktı. Yeni gelen müjdelerle beraber bu ülkelerin sayısının arttığı öğrenildi. Dizi ülkemizde olduğu kadar yurt dışında da adından söz ettirecek gibi görünüyor.

Masumlar Apartmanı yurt dışında da çok popüler!

Dizinin dağıtımını üstlenen MISTCO'nn yetkililerinden gelen açıklamada   "Masumlar Apartmanı'nın yayıldığını görmekten dolayı iftihar ediyoruz. Diziyi özel yapan daha önce anlatılmamış benzersiz hikayesi ve oyuncuların arasındaki uyum. Türkiye'de olduğu gibi dünya genelinde de izleyicinin beğenisini kazanıyor. Böylesi eşsiz bir projenin bir parçası olduğumuz için gururluyuz." ifadeleri kullanıldı.

Masumlar Apartmanı'nın başarısı bir kez daha kanıtlanmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.