MEB'den Son Dakika Açıklaması Geldi! Okullar O Tarihte Eğitime Başlıyor..

MEB'den Son Dakika Açıklaması Geldi! Okullar O Tarihte Eğitime Başlıyor..

Tüm öğrencilerin merakla beklediği soru bugün akşam saatlerinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklandı. Okulların hangi tarihte açıklanacağı gelen bilgilendirme sonucunda belli oldu. Birçok öğrenci bu kararı memnuniyetle karşılasa da, bir o kadar da isyan eden oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilerin uzun zamandır sorduğu ama bir türlü cevap bulamadığı soruya karşılık yanıt geldi. Koronavirüs vakalarının azalması, aşı sayısının da git gide artmasıyla ülkemiz normalleşme adımlarını yavaş yavaş uygulamaya başlamış, Temmuz ayının başlarında ise tüm yasaklar kaldırılarak tamamen normal hayata geçilmişti. Tüm yasakların ortadan kaldırılmasıyla beraber öğrenciler belirli gün ve saatlerde okullarına gidip yüz yüze eğitim görmeye de başladı.

Okullar ne zaman açılacak ?

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından son gelen açıklamalarla beraber okulların ne zaman açılacağı, yani ne zaman yüz yüze eğitime başlayacağı sorusuna cevap geldi. Okulların açılma tarihi resmen belli oldu. Okullar 6 Eylül tarihinde açıklanacak ve tüm sınıfta ki öğrenciler aynı anda yüz yüze eğitime başlayacak.

Aşı olmayanlar okula gidebilecek mi ?

Aşı olmayanların okula gidip, gitmeyeceği konusunda herhangi bir bilgilendirme veya açıklama yok. Birçok kişi okul için aşının zorunlu hale geleceğini iddia ederken, birçok kişi de bu açıklamaların tamamen gerçek dışı olduğunu, herhangi resmi bir bilgi olmadığını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.