Mehmet Ali Erbil Kolpaçino Film Kadrosunda! Şafak Sezer ve Mali'den Ortak Proje!

Mehmet Ali Erbil Kolpaçino Film Kadrosunda! Şafak Sezer ve Mali'den Ortak Proje!

Mehmet Ali Erbil'in yeni filmi açıklanıyor. Şafak Sezer ve Mehmet Ali Erbil Kolpaçino'da oynayacak. Ortaya atılan bu iddia büyük ses getirdi. Çünkü Kolpaçino filminde sürpriz bir ismi göreceğiz. Mali'nin program yapmaktan vazgeçmesi her şeyi bir anda değiştirdi. Kolpaçino ne zaman vizyona girecek?

Şafak Sezer, bir süredir Kolpaçino paylaşımları yapmaya devam ediyor. Filmin yeni serisi çıkmak üzere. Ancak ortaya çıkan bir detay var ki herkesi heyecanlandırdı. Şafak Sezer ve Mehmet Ali Erbil ortak iş mi yapacak? Kolpaçino filminde ikilinin oynaması bekleniyor. Mali, hangi karakterle karşımıza çıkacak?

Mehmet Ali Erbil Programcılıktan Vazgeçti!

Program yapmayı düşünen Mehmet Ali Erbil, program sunmaktan vazgeçti. Artık farklı projeler peşinde koşmak istediği belirtiliyor. Özellikle de film projesi gündemde. Şafak Sezer ile el sıkışarak beraber çekimlere başladıkları konuşuluyor.

Şafak Sezer Detay Vermedi

Şafak Sezer'den konuyla ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı ancak Mehmet Ali Erbil'le film çektiği iddia ediliyor. Kolpaçino'nun yeni filminde heyecan dorukta olacak. Birbirinden güzel karakterler filme damgasını vuracak. Oyuncu kadrosu çok merak ediliyor. Efsane isim Mehmet Ali Erbil de olur ise pek çok kişi bu filmi izleyecek.

Kolpaçino Ne Zaman Sinemalarda?

Kolpaçino filminin ne zaman sinemalarda olacağı henüz açıklanmadı. Ancak çekimler bu hızla devam eder ise Eylül Ekim aylarında sinemaya giderek izleyebiliriz. Vizyona girmesiyle rekor kırması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.