Mehmetçik, Barış Pınarı Bölgesinde İhtiyaç Sahiplerine El Uzattı

Mehmetçik, Barış Pınarı Bölgesinde İhtiyaç Sahiplerine El Uzattı

Millî Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Bölgesinde bulunan köylerde ihtiyaç sahiplerine yönelik gıda yardımı yaptı. Alınan bilgiler neticesinde Millî Savunma Bakanlığı, Barış bölgesinde bulunan köylerde yaşayan ihtiyaç sahiplerine sağlık taraması yaparak gıda yardımında bulunmayı ihmal etmedi.

Alınan bilgiler neticesinde Millî Savunma Bakanlığı (MSB), Barış Pınarı Bölgesinde sağlık taramasının ardından ihtiyaç sahibi kişilere gıda yardımı da yaptı. Millî Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada Türk silahlı Kuvvetleri’nin her yerde her zaman olduğunu söyleyerek insani yardımlara yönelik açıklamada bulundu Millî Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı Bölgesinde küresel barış ve istikrarı sağlamak için çalışmaları yürüttüklerini dile getirdi. Bunun dışında tüm dünyaya örnek olmaya devam edeceklerini belirten Bakanlık, sağlam duruşları ile de Barış Pınarı Bölgesinde harekatın sürdüğünü açıkladı.

Mehmetçik, bölgede barış ve huzuru sağlamak için düğmeye bastı

Mehmetçik, bölgede barış ve huzuru sağlamak için düğmeye bastı. Bunun dışında alınan bilgiler neticesinde bölgede bulunan Mehmetçik, mazlumları ve masumları gözeterek Suriye halkının yanında olmaya da devam ediyor. Barış Pınarı Harekât bölgesinde bulunan Salihiyat, Kuleye, Tımış ve İsavi mahal ve köylerinde en fazla zarar gören çocuklar başta olmak üzere her türlü insani yardımı yapıyor. Ayrıca bu köyde yaşayan kişilerin günlük hayatı destekleme faaliyetlerinin icra edildiği de bildirildi. Mehmetçik, ihtiyaç sahibi kişilere sağlık taramasının ardından gıda yardımı yaparak hizmet verildiğini açıkladı.

Millî Savunma Bakanlığı ise Mehmetçiklerin orada çocukları unutmadığını, çocuklara çizgi film izleterek yüzlerine bir tebessüm kondurduklarını dile getirdi. Ayrıca bölgede su sıkıntısı çeken yerleşim yerlerine de tanker ile su sağladıklarını, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin bugüne kadar yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzattığını belirtti. Açıklamalarına devam eden Millî Savunma Bakanlığı, masum ve mazlumlara umut olmaya devam edeceklerini belirterek, bölgede hayatın normalleşmesine katkı sağlamak için çalışmaları da sürdürdüklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.