Mesut Akusta'nın Hayranları Rahat Nefes Aldı! Usta Oyuncu Sağlığına Kavuştu..

Mesut Akusta'nın Hayranları Rahat Nefes Aldı! Usta Oyuncu Sağlığına Kavuştu..

Teşkilat dizisinin başrol oyuncularından usta isim Mesut Akusta geçtiğimiz günlerde çok ciddi bir rahatsızlık geçirmiş ve apar topar hastaneye kaldırılmıştı. Akusta'nın sağlık durumu hakkında gelen son bilgi hayranlarına rahat nefes aldırdı.

Usta oyuncu Mesut Akusta geçtiğimiz haftalarda çok ciddi bir rahatsızlık geçirmişti. Geçirdiği sağlık problemleri yüzünden apar topar bir şekilde hastaneye kaldırılan oyuncu, hiç vakit kaybetmeden tedavi altına alınmıştı. Tedavisi çok uzun bir zaman boyunca devam eden oyuncu sonunda tedaviye yanıt vermeye başlamış ve yavaş yavaş toparlanıyordu. Oyuncu doktorların ilk müdahalelerinden sonra da, özel bir odaya alındı ve orada tedavisine devam etti.

Mesut Akusta sonunda iyileşti!

Cumartesi günü taburcu edildiği öğrenilen oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu ve yavaş yavaş kendine gelmeye başladığı öğrenildi. Evinde dinlenmeye başlayan oyuncunun eşi de sosyal medya hesabından "Mucizelere inanır mısınız?' notuyla bir paylaşımda bulundu.

Mesut Akusta Teşkilat dizisinde yer alacak mı ?

Mesut Akusta'nın Teşkilat dizisinde yer alıp, almayacağı belli oldu. Oyuncunun hastaneden taburcu edildikten kısa bir zaman sonra setlere geri geldiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.