Mevlana Dizisinin Yeni Başrolü Açıklandı! Yeni Sezona Damgasını Vuracak..

Mevlana Dizisinin Yeni Başrolü Açıklandı! Yeni Sezona Damgasını Vuracak..

TRT 1'in yeni sezonda yayınlanması beklenen Mevlana dizisinin başrol oyuncusunun son anda değiştirildiği öğrenilmiş ve bu da projenin çekimlerinde yavaşlamaya sebep olmuştu. Mevlana dizisi hiç vakit kaybetmeden kendisine yeni başrol buldu. İşte yeni başrol oyuncusu..

TRT 1 ekranlarında yayınlanan Mevlana dizisinin yayın tarihi heyecanla beklenirken, hiç istenmeyen bir gelişme yaşanmış ve dizinin başrol oyuncusu projeye veda etmişti. Herkes Mevlana dizisinin yeni başrolünün kim olacağını beklerken, proje hiç vakit kaybetmeden kendisine yeni bir başrol daha buldu.

Mevlana dizisinin yeni başrolü belli oldu!

Mevlana dizisinin yeni başrolü belli oldu. Son gelen bilgilere göre yeni başrol yine TRT 1 ekranlarında uzun yıllar yayınlanmış Payitaht Abdulhamid dizisinin başrol oyuncusu Bülent İnal oldu. Payitaht dizisinde birkaç sezon boyunca sevenlerinin karşısına çıkmış başarılı oyuncu, hiç ara vermeden yeni sezonda yeni bir projeyle, Mevlana'yla ekranlara gelecek. Çekimlerin başlayıp, başlamadığı ise şimdilik bilinmiyor.

Mevlana dizisi ne zaman başlıyor ?

Yeni sezonunun en iddialı projeleri arasından bir olacağı daha şimdiden belli olan Mevlana dizisinin ne zaman başlayacağı kesin olarak bilinmiyor. Dizinin çekimlerinin başlamasının ardından merakla beklene bu bilgilerin yakında paylaşılması bekleniyor. Mevlana Dizisinin yayın  tarihi hakkında gelen birkaç tahmin ise Ekim ayının ortaları şeklinde.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.