Misafir dizisinin Final Tarihi Belli Oldu! Misafir dizisi Neden Erken Final Yapıyor..

Misafir dizisinin Final Tarihi Belli Oldu! Misafir dizisi Neden Erken Final Yapıyor..

FOX ekranlarında kadrosunda yıldız isimleri birleştiren taptaze bir dizi daha başladı. Adı Misafir olan proje geçtiğimiz günlerde ekrana geldi ve seyircisiyle ilk kez karşı karşıya gelmiş oldu. Dizi hakkında gelen yorumlar hala netleşmese de, ilk izlenimler şimdilik olumlu görülüyor.

FOX ekranlarında bir yeni proje daha başladı. Genç oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Misafir dizisi her ne kadar çok şanssız bir günde yayın hayatına başlasa da, şimdilik gelen tepkiler olumlu olarak gözlemleniyor. Diziye karşı gelen ilk tutumlar gayet güzel karşılanmış durumda.

Misafir dizisinin konusu nedir ?

Misafir dizisinin konusu aslında bir dram hikayesini anlatıyor.  Çocukluğunda ve ergenliğinde çok zor şartlar altında yetişmiş ve büyük bir kargaşanın içinde büyümüş olan Gece karakteri ile  eşini beklenmedik bir anda kaybederek hayatını şokunu üç çocuğuna bir başına bakmaya çalışanolan Erdem'in birbirleri ile tesadüfen karşılaşmaları sonucunda ortaya çıkan hikayeyi bizlere anlatacak.

Misafir dizisi erken final olabilir mi?

Misafir dizisinin ilk bölümüyle aldığı reytingler şimdilik ortalamanın altında gözüküyor. Ama dizinin daha ilk bölümünden aldığı reyting sonuçlarıyla kaderini belirlemek yanlış olacaktır. Çünkü dizi her an yeni bir atakla sosyal medya etkileşimlerini ve reytinglerini arttırabilir. Bu sayede de yayın hayatını daha da uzatmış olacaktır. Yani Misafir dizisi için daha şimdiden ekranlara gelmeye devam edecek, ya da erkenden final olacak dememiz yanlış olur. Bu soru ilerleyen haftalarda cevap bulacaktır.

internetgundem.com

İçerik Editörü
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.