Müge Anlı Büyükşen Cinayeti Çözüldü! Müge Anlı Özel Yayın Yapacak!

Müge Anlı Büyükşen Cinayeti Çözüldü! Müge Anlı Özel Yayın Yapacak!

Büyükşen cinayetine ilişkin yeni gelişmeler yaşandı. Cinayet çözüldü ve katiller ortaya çıktı. Metin ve Necla'nın öldürülmesindeki suçlular belirlendi. Peki Müge Anlı canlı yayını ne zaman yapacak? Pazartesi, bir günlük canlı yayın yaparak Büyükşen cinayetine ilişkin olayları anlatması bekleniyor. Büyükşen ailesini kim öldürdü?

Müge Anlı, daha önce Büyükşen cinayetinin çözülmesi üzerine çalışmalar yapıyordu. Ancak program sezon finali yapınca Müge Anlı'da programa çıkamaz oldu. Fakat kendisinin belirttiği üzere cinayette bir gelişme yaşanır ise olay çözüldüğü an programa çıkacaktı. Büyükşen cinayetine ilişkin iki kardeş hakkında haber geldi. Böylelikle milyonlarca izleyici rahat bir nefes aldı.

Büyükşen Cinayetinde Tutuklama Kararı!

BÜyükşen cinayetine ilişkin davanın çözüldüğü ve iki kardeşin tutuklandığı açıklandı. Durumlar böyle olunca akıllara Osman Büyükşen'in paylaşımı gelmişti. Devranın döneceği ve her şeyin bedelinin ödeneceğini ima eden paylaşımı sonrasında öyle gelişmeler yaşandı ki... İzleyiciler Büyükşen cinayet vakasının sorumluları olarak iki kardeşin suçlu olduğunu öğrendi. Üçüncü kardeş Osman Büyükşen ise şok yaşadı.

Müge Anlı Canlı Yayın Yapacak

Müge Anlı'nın bir günlüğüne özel bir canlı yayın yapacağı açıklandı. Ancak bu iddialar ne kadar gerçek bilinmiyor. Kendisi de daha önceden vakada katillerin ortaya çıkmasıyla beraber canlı yayın yapabileceğine dikkat çekmişti. Şimdi ise ATV'de yayınlanması beklenen Müge Anlı programı için kritik tarih olarak Pazartesi gösteriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.