Müge Anlı Büyükşen Cinayetinde Perde Arkası Ortaya Çıktı! Büyükşen Ailesinin Kiralık Katilleri Kim?

Müge Anlı Büyükşen Cinayetinde Perde Arkası Ortaya Çıktı! Büyükşen Ailesinin Kiralık Katilleri Kim?

Büşra ve Uğur Büyükşen'in şüpheli olduğu cinayet dosyasında katilin farklı isimler olduğu ortaya çıktı. Kiralık katillerin yanlış eve girerek anne ve babalarını öldürmesi şok etkisi yarattı. Müge Anlı ile öğrenilen bu olayların sonucunda gerçeklere ulaşıldı. Peki kiralık katilleri kim tuttu?

Müge Anlı'nın tüm Türkiye'ye duyurmasıyla ortaya çıkan Necla ve Metin Büyükşen'in ölümüne ilişkin yeni detaylar ortaya çıkmıştı. Osman Büyükşen, kardeşlerinin şüpheli olarak gözaltına alındığını ve çelişkili ifadelerde bulunduklarını görmüştü. Haliyle ister istemez kardeşlerinden şüphelendi. Ancak gerçekler ortaya çıkınca üç kardeş de çok mutlu oldu. Özellikle de Hilal ve Osman Büyükşen kardeşlerin mutluluğu gözlerinden okunuyordu. Peki kiralık katillerin amacı neydi?

Kiralık Katiller Yanlış Yere Girdi!

Kiralık katillerin yan daireye girmeleri gerekirken Büyükşen ailesine saldırdığı ortaya çıktı. Esra Taş isimli kadının evliliğe müsaade etmeyen sevgilisinin anne ve babasını öldürtme planları yaptığı öğrenildi. Abdullah Başdemir'in desteğini alarak iki tane kiralık katil ile anlaştı. Ancak kiralık katiller yanlış aileye saldırdı. Hal böyle olunca olayla ilgili soruşturmada katillerin onlara neden saldırdığı bir süre anlaşılamadı.

Katiller Tutuklandı

Büyükşen ailesinin hayatına mâl olan bu olay sonrasında katillerin tutuklandığı öğrenildi. Zekeriya ve Mustafa Okşen'in hapse girmesi sonrası Büyükşen ailesi oldukça mutluydu. Kardeşlerinin bu olayla ilgili olmadığını öğrenen Osman Büyükşen ise bayramı beraber geçireceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.