Müge Anlı Büyükşen Cinayetinde Yasak Aşk Skandalı Ortaya Çıktı!

Müge Anlı Büyükşen Cinayetinde Yasak Aşk Skandalı Ortaya Çıktı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te Büyükşen cinayeti konuşuluyordu. Cinayetin kimin işlediğine yönelik araştırmalar devam ederken Uğur Büyükşen'in eşi Betül ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Betül'ün eşini başka bir adamla aldattığı iddia ediliyor. Metin ve Necla Büyükşen'i kim öldürdü ortaya çıktı mı?

Müge Anlı, Büyükşen çifti cinayetinde önemli sonuçlar elde etmeye devam ediyor. Betül ve Uğur çiftiyle ilgili yeni bir skandal ortaya çıktı. Pek çok kişi bu duruma şaşırdı. Metin ve Necla Büyükşen'in neden öldürüldüğüne dair yeni bir iddia ortaya atıldı. Görgü tanığının canlı yayındaki ifadeleri büyük ses getirdi. Osman Büyükşen, anne ve babasının katiinin bulunmasını istiyor. Programda ağlayarak Müge Anlı'ya sarılmıştı. Şimdi ise yeni bulgular elde ediliyor.

Betül Eşini Aldatıyor mu?

Betül Büyükşen'in evli olmasına rağmen Mehmet Ali isimli kişiyle görüştüğü iddia edildi. Üstelik Metin ve Necla Büyükşen'in oğlu olan Uğur Büyükşen ile evli olmasına rağmen bunu yapıyordu. Jandarma'nın incelemeleri sonucunda ikili arasında duygusal mesajlaşmalar yer alıyordu. Bu da iddiaları doğruladı.

Canlı Yayında İtiraf Etti!

Canlı yayına bağlanan bir kadının söyledikleri ise herkesi şok etti. Mehmet Ali'nin Betül Büyükşen'in evine geldiği belirtildi. Uğur Büyükşen'in tanımadığı bu kişi neden Betül ile görüştü? İzleyiciler merakla olayın takipçisi oldu. Müge Anlı da bu duruma anlam veremedi. Ancak iddialara göre yasak ilişkinin ortaya çıkmaması için ailenin öldürülmüş olma ihtimali de bulunuyor. 3 sene önce yaşanan bu olayda bir an önce sonuçların ortaya çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.