Müge Anlı Cinayetin Nedenini Ortaya Çıkardı! Müge Anlı Düğmeye Bastı Konya Ayaklandı

Müge Anlı Cinayetin Nedenini Ortaya Çıkardı! Müge Anlı Düğmeye Bastı Konya Ayaklandı

Müge Anlı 'da, Büyükşen ailesinin hayatını kaybetmesiyle ilgili kiralık katil detayına ulaşıldı. Canlı yayına bağlanan bir kişi Necla ve Metin Büyükşen'in neden vurulduğunu söyledi. Büşra Büyükşen'in ifadesi ise izleyicilerin tüylerini ürpertti. Peki ailenin ölümüne kim sebep oldu?

 

Büyükşen ailesinin cinayetinde, ailenin kimin öldürdüğü yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Görgü tanıklarının çeşitli ifadelerine de bakıldığında yeni bilgiler elde edildi. İddialar doğru ise çok şaşırtıcı durumlar yaşanacak. Metin ve Necla Büyükşen'in ölümünden sorumlu olan kişiler ortaya çıkıyor...

Canlı Yayında Açıklandı!

Müge Anlı'nın programında canlı yayına bağlanan bir kişi, cinayeti kimin işleyebileceğine yönelik iddiada bulundu. Büyükşen ailesinin yan komşusu, sürekli olarak farklı kişilerden borç alıyordu. Borçlarını ödemediği için de kendilerine kiralık katil gönderildi. Fakat kiralık katil yanlış aileyi öldürdü. Büşra'nın da anlattığına göre kendisiyle dipçikle vurulduğu ve anne babasının öldürüldüğünü söyledi. Önce babası hayatını kaybetti, ardından katil kendisine dipçikle saldırdı. Ondan sonraki süreçte neler yaşandığını hatırlamadığını söyledi. Ölü taklidi yaparak katilden kurtulmaya çalıştığını da dile getirdi.

Müge Anlı Cinayeti Çözecek mi?

Müge Anlı'nın sezon finali yapmadan cinayeti çözmesi muhtemel. Ancak cinayet o kadar karışık ki belki de önümüzdeki sezona kadar çözemeyebilir. Her ne olursa olsun ünlü sunucunun çabaları ortada. Çözemezse bile izleyiciler birkaç ay yeni sezonu bekleyecektir. ATV'nin sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in bu hafta final yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.