Müge Anlı Resmen Hareket Geçti! Müge Anlı'dan Örnek Davranış..

Müge Anlı Resmen Hareket Geçti! Müge Anlı'dan Örnek Davranış..

Müge Anlı'nın Antalya Gündoğmuş'a giderek yangından etkilenen vatandaşları ve alanları ziyaret etmesi dikkat çekti. Onlara mobil aşevi ile destek çıkan ve temel ihtiyaçlarını karşılayan ünlü sunucu, yardım kampanyası düzenleyebilir. Müge Anlı afetzedeler için bağış kampanyası yapacak mı?

Müge Anlı, Türkiye'de başlayan yangınlardan biri olan Antalya Gündoğmuş'taki yangını bizzat yerinde inceledi. Kendisinin tatilde olduğu biliniyordu ancak tatil yapmayı bıraktı ve olay yerine geldi. İnsanlara yapmış olduğu destekle adından söz ettirdi. Afetzedelerle görüştü ve onları dinledi. Instagram hesabından yaptığı açıklamada ise yangınlar hakkında ne kadar üzgün olduğunu yazdı.

Müge Anlı Yangın Bölgesinde!

Müge Anlı'nın yangın bölgesine giderek elinden geleni yapması takdirle karşılandı. Bazı sosyal medya fenomenleri gibi işi şova dökmemesi de dikkat çekti. ATV'de yaptığı program ile bilinen ve daha önce pek çok kişiye yardım etmiş olan Müge Anlı, bu sefer de gıda yardımında bulundu.

Mobil Aşevleri ile Yemek Desteği

Mobil aşevleri aracılığıyla insanlara sıcak yemek dağıtıldı. Müge Anlı'nın, halkın temel ihtiyaçlarını karşılayabilmesi için elinden geleni yaptığı görülüyor.Tüm bu gelişmeler ışığında bir yardım kampanyasının düzenlenip düzenlenmeyeceği de merak konusu haline geldi. Yangında zarar görmeyen ancak çevresindeki yeşilliklerin yandığı şehit mezarını da ziyaret etti. Müge Anlı'nın sosyal medyadaki açıklamalarından sonra daha ne gibi hamlelerde bulunacağı merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.