Müge Anlı ve Rahmi Özkan'ın Yolları Ayrıldı! Rahmi Özkan Programdan Neden Ayrıldı?

Müge Anlı ve Rahmi Özkan'ın Yolları Ayrıldı! Rahmi Özkan Programdan Neden Ayrıldı?

Müge Anlı, Büyükşen cinayetinden sonra sezon finali yapmıştı. Rahmi Özkan ile tartıştığı iddia edildi. Rahmi Özkan Müge Anlı programından ayrıldı? Aralarındaki sorunlar bir türlü bitmek bilmedi. Rahmi Özkan ayrılıkla ilgili neler söyledi? ATV programı Müge Anlı'da veda şoku...

Pek çok kişinin severek takip ettiği ATV'nin Müge Anlı programında şok bir olay yaşandığı belirtiliyor. Ünlü sunucu Müge Anlı ile programın vazgeçilmez isimlerinden Rahmi Özkan, ciddi şekilde tartıştı. İkilinin zaman zaman canlı yayında da sürtüşmeler yaşadığı görüldü. Ancak perde arkasında anlaşmazlıkların arttığı ve sezon finaliyle beraber yolların ayrıldığı ileri sürüldü. Rahmi Özkan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına veda mı etti?

Rahmi Özkan Artık Yok mu?

Rahmi Özkan'ın Müge Anlı'dan ayrıldığına yönelik resmi bir açıklama yapılmadı. Dolayısıyla Rahmi Özkan var mı yok mu henüz bilmiyoruz. Ancak ikilinin tartıştıkları canlı yayında ortaya çıkmıştı. Aralarının zaman zaman limoni olduğu görülmüştü. Hal böyle iken sezon finali sonrası herhangi bir problem yaşamışlarsa Rahmi Özkan'ın ayrılma ihtimali oldukça yüksek duruyor.

Müge Anlı Rahmi Özkan Tartıştı mı?

Canlı  yayında Rahmi Özkan Müge Anlı'ya bir şeyler anlatırken, onun anlattığına hak vermeyen Müge Anlı ise farklı bir tarafa bakıyordu. Ayrıca ekranda bir şeyler anlatılacakken program çalışanlarının yanlışlıkla Özkan'ın resmini koyması Müge Anlı'yı kızdırmıştı. Bu gibi detaylar ikili arasında tartışmaya ve gerilime yol açtı. Büyükşen cinayeti ile gündem olan Müge Anlı, şimdilerde tatil yapıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum