Müge Anlı'da Şen Kardeşlerin Ölümüne Kim Neden Oldu? Bakıcının Şüpheli Tavırları Dikkat Çekti!

Müge Anlı'da Şen Kardeşlerin Ölümüne Kim Neden Oldu? Bakıcının Şüpheli Tavırları Dikkat Çekti!

Müge Anlı ile Tatlı Sert'te 80 ve 83 yaşlarında olan iki kardeşin ölümü gündeme oturdu. İki kardeşin işkence görerek hayatını kaybetmesi sonrasında aynı evde bulunan bakıcının hiçbir şeyden haberi olmadığı belirtiliyor. Bakıcı, programa çıkmak istemiyor ve konuyla ilgili bildiklerini anlatmıyor. Müge Anlı ise bu gelişmelerden sonra bir açıklama yaptı.

Müge Anlı'ya yeni bir çifte cinayet vakası geldi. Programda yaşanan gelişmeler izleyicilerin tüylerini diken diken etti. Biri 80 diğeri 83 yaşında olan iki kardeşin işkence görerek hayatını kaybettiği tespit edildi. Evde bulunan bakıcının sessizliğini koruması ise büyük tepkiye neden oldu. Şüphelilerin başında gelen Emel Hanım neden programa çıkmıyor? Cinayetle ilgili tek kelime etmeyen ve olaydan habersiz davranan kadının dikkat çekici tavırları şok etti.

Şen Kardeşlerin Katili Kim?

Şen Kardeşler, evde bir arada kalırken evde kardeşlerden birinin eşi ve bakıcı bulunuyordu. Kardeşlerden birinin eşi rahatsızlandığı için bakıcı tutulduğu belirtildi. Bakıcıların biri hafta sonu diğeri ise hafta içi eve geliyordu. Yaşanan son gelişmede ise beklenmedik şekilde iki kardeşin de işkence görerek ağır yaralandığı öğrenildi. Hastanede hayatını kaybeden kardeşlere ilişkin şüphelilerin sessizliği dikkat çekti.

Müge Anlı Bile Şok Oldu

Emel Hanım'ın suskunluğu ve kardeşlerin cinayeti karşısında Müge Anlı'nın da şaşkınlığını üzerinden atamadığı öğrenildi. Başarılı sunucunun tüm bu yaşananlar karşısında nasıl bir yol izleneceği merak ediliyor. Olayla ilgili görgü tanığının olmaması ve bakıcının da konuşmak istememesi olayları farklı bir yöne doğru çevirebilir. Çeşitli kamera kayıtları ve parmak izlerinin yanı sıra farklı deliller de bulunduğu takdirde cinayetin seyri değişecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.