Müjde Demet Özdemir ve Engin Akyürek Aynı Projede! Ünlü Oyuncudan Jet Hızından Açıklama…

Müjde Demet Özdemir ve Engin Akyürek Aynı Projede! Ünlü Oyuncudan Jet Hızından Açıklama…

Ekranların aranan yüzlerinden birisi olan Demet Özdemir ve Engin Akyürek’ten yeni proje iddiaları. Yapılan haberler göre ikili birlikte bir dizide başrol oyuncusu olarak yer alacak. Bu haberlerin çıkmasıyla birlikte ünlü oyuncu Demet Özdemir hemen bir açıklama yaptı. Açıklamasında neler neler söyledi…

En son Sefirin Kızı dizisinde ekranlarda olan genç kızların gözdesi Engin Akyürek ve Erkenci Kuş dizisi ile çıkış yapıp daha sonra drama dizilerinde de başarılı olacağını Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle bizlere kanıtlamış olan Demet Özdemir ikilisinin aynı dizide yer alacağı iddia ediliyor. İki başarılı isimin bir arada gelecek olması ise hayranlarını heyecanlandır.

Demet Özdemir’den İddialara Cevap!

Sosyal medyayı sallayan bu haber üzerine Demet Özdemir’den hızlı bir şekilde açıklama geldi. Demet Özdemir açıklamasında, “Yeni bir proje ile ilgili anlaşma sağladığım bir yer yok. Filmimiz bittiğinde okuyup daha sağlıklı değerlendirme yapmayı planlıyorum. Beni seven, soranlara iletmek istedim …Benden duyarsınız mutlaka. Sizi seviyorum” dedi.

İddialar Yalanlandı…

Demet Özdemir’in açıklamasından sonra üzülen hayranları belki bir gün yorumlarını yaparken iki oyuncuda şu sıralar sinema filmi çekmeye odaklanmış durumda. Demet Özdemir, Aşk Taktikleri filmi ile Engin Akyürek ise Yolun Açık Olsun filmi ile hayranları ile buluşacak belki filmlerinden sonra iki ünlü ismi ekranlarda birlikte görebiliriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.