Murat Övüç’ten Flaş Açıklama! Ünlü Şarkıcıya Nefretini Kustu.

Murat Övüç’ten Flaş Açıklama! Ünlü Şarkıcıya Nefretini Kustu.

Murat Övüç’ün oğlu önümüzdeki günlerde trafikte terör estirmişti. O görüntüleri de sosyal medya hesabından paylaşan Burakcan Övüç Instagram’da tepki toplamıştı. Tepkilerin bir sahibi de ünlü şarkıcı Fettah Can.

Geçtiğimiz günlerde özel otomobilinin camından küfür ederek tabancayla ateş açarken görüntüleri çıkan Instagram fenomeni Murat Övüç’ün oğlu Burakcan Övüç için gözaltı kararı verilmişti. Büyük tepkilere yol açan olay sonrasında sosyal medya hesabından açıklamalarda bulunan Murat Övüç, oğlunu yalnız bırakmadı. Basında çıkan görüntülere ünlü isimlerden Fettah Can’da tepki gösterince Murat Övüç, ünlü şarkıcıya küfürler yağdırdı.

oglu-trafikte-teror-estiren-murat-ovunc-ten-pes-14239405-3755-osd.jpg

‘ISLAK ODUN LAZIM’

Burakcan Övüç’ün araba kullandığı esnada havaya ateş açtığı videoyu; ‘Sabahtan akşama kadar ıslak odun lazım.’ İfadelerini kullanarak paylaşan ünlü şarkıcı Fettah Can, ünlü fenomeni böyle eleştirdi.

MURAT ÖVÜÇ’TEN AĞIZA ALINMAYACAK HAKARETLER

Fettah Can’a ‘Bir tane bitik herif var ıslak odunla sabaha kadar dövmek lazım demiş o ıslak odunu var ya g…. s…. sen kimi dövüyorsun lan bitik.’ sözlerini kullanan Murat Övüç, ünlü şarkıcıya küfürler savurdu.

fettah-can-kimdir-11969013-4108-amp.jpg

‘RABBİM HER ŞEYİN EN GÜZELİNİ BİZE VERİYOR’

Oğlunun serbest bırakılmasının ardından sosyal medya hesabından paylaştığı videoda Murat Övüç; ‘Biliyorsunuz kamuoyunda Burakcan’la ilgili haberler çıktı. Evet doğru, bir atış yapmış ama elindeki silah kurusıkı. Gittik karakola ifademizi verdik. Hiçbir sıkıntı yok. Oğlum evinde uyuyor.’ İfadelerini kullanarak oğlunun serbest bırakıldığı dile getirdi.

m2-1.png

Övüç; ‘Tabii ki yaptığı yanlış. Bu kadar hakaret bu kadar linç daha 20 yaşında bir delikanlı. Türk polisine ve yargıya çok teşekkür ediyorum. Unutmayın doğruysan her şey senin için çok güzel oluyor ama yılansan için fesatsa sürünüyorsun.’ dediği videoyu takipçileriyle paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.