Murat Yıldırım'a Hayranlarından Büyük Sürpriz! Aziz Dizisine Fragman Düzenlediler..

Murat Yıldırım'a Hayranlarından Büyük Sürpriz! Aziz Dizisine Fragman Düzenlediler..

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım'ın Aziz dizisi ile yeniden ekranlara geleceğini öğrenen hayranları çok büyük bir şok, sonrasında ise mutluluk yaşadı. Başarılı oyuncunun hayranları kendisine hiç beklemediği bir hediye verdi.

Ünlü oyuncu Murat Yıldırım Show TV ekranlarında izleyicilerinin karşısına çıkan Ramo dizisinin ardından, gelecek sezonda da yine aksiyon dolu bir dizi Aziz'le seyircilerinin karşısına çıkacak. Dizi daha şimdiden büyük bir merakla beklenilmeye başlandı. Dizinin yeni sezonun en iddialı projelerden biri olması bekleniyor. Murat Yıldırım'ın hayranları oyuncunun farklı dizilerde ki görüntülerinden bir video düzenleyip, paylaştı ve Murat Yıldırım bu videoyu beğendi.

Aziz dizisi konusu ;

Kadrosunda Murat Yıldırım, Damla Sönmez, Ahmet Mümtaz Taylan, Fırat Tanış, Güven Murat Akpınar ,Meral Çetinkaya, Eren Hacısalihoğlu isimleri bulunduran Aziz dizisinin konusu hala tam olarak belli değil. Bu konuda yayın tarihine ait merak edilen bilgilerin paylaşılması bekleniyor. Seyirci bu konuda ki detayları büyük bir merakla bekliyor.

Azizi dizisi ne zaman yayınlanacak ?

Aziz dizisinin yayın tarihi çok yüksek bir ihtimal olarak Eylül ayı olarak gözüküyor. Dizinin bu tarihte yayın hayatına başlaması beklenirken, bu tarihlerde değişiklik de yaşanabilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.