Naz Çağla Irmak Yeni Filmi İçin Saçlarını Feda Etti! Neslican Tay’ı Oynayacak..

Naz Çağla Irmak Yeni Filmi İçin Saçlarını Feda Etti! Neslican Tay’ı Oynayacak..

Geçtiğimiz yıllarda yakalandığı kanser yüzünden hayatını kaybeden Neslican Tay’ın hayatının filmi çekiliyor. Bu filmde Neslican Tay’ı canlandıracak isim belli oldu. Son gelen bilgilere göre Naz Çağla Irmak Neslican Tay'ı canlandıracak. Oyuncu bu rol için saçlarını kazıttı.

Çok yakın bir tarihte yakalandığı kanser yüzünden hayatını kaybeden kanser aktivisti Neslican Tay'ın hayatı film oluyor. Uzun zamandır ortalıkta dolaşan bu iddianın doğrulu kanıtlandı. Çekimlerine yeni başlanan dizide  Neslican Tay'ı canlandıracak olan kişi Kırgın Çiçekler dizisinden tanıdığımız genç oyuncu Naz Çağla Irmak  oldu. Birçok kişiye bu rol için teklif götürülse de, rolün sahibi olarak Naz Çağla Irmak  belirlendi.

Neslican Tay'ın hayatı film oluyor!

Evet, Neslican Tay'ın hayatının film olacağı öğrenildi ama bu konu hakkında fazla detay verilmedi. Sadece kadrosundan bir kaç isim açıklandı. Bununla beraber filmin çekimlerinin başladığı da açıklanmadı ama tahminlere göre böyle bir açıklama gerçekleşti. 

Naz Çağla Irmak saçını kazıttı!

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Naz Çağla Irmak bu rol için saçını kazıttı. Canlandırdığı rolün gerçekliğini arttırmak için böyle bir şeye karar veren isim bu hareketi ile çok sayıda beğeni aldı. Kendisinin şimdilerde perukla dolaştığı iddia edilen bilgiler arasında bulunuyor. Filmin çekimleri devam ederken, seyirci vizyon tarihi beklemeye başladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.