Nefesler Tutuldu Kurtlar Vadisi Geri Geliyor! Sosyal Medya Yıkıldı…

Nefesler Tutuldu Kurtlar Vadisi Geri Geliyor! Sosyal Medya Yıkıldı…

Milyonların beklediği haber geldi. Bir zamanların efsane dizisi Kurtlar Vadisi ekranlara geri dönüyor. Dizi hakkında açıklama yapan Necati Şaşmaz bakın neler söyledi. Herkesi heyecanlandıran bu haber sosyal medyada ve arama motorlarında en çok konuşulan konular arasında yer aldı. Kurtlar Vadisi Kaos Ne zaman yayınlanacak.

Aksiyon severlere müjdeli haber geldi. 2013 yılında ekranlara gelen Kurtlar Vadisi dizisi yediden yetmişe herkesin gönlüne taht kurmuştu. Daha sonra final yaparak ekranlara veda etmişti. Dizinin final yapmasına rağmen hala etkisi günümüze kadar gelmiş. Hatta bununla kalmayan dizi hayranları sevilen dizinin eski bölümlerini bile defalarca izlemişti. Şimdilerde ise bomba gibi bir haber geldi.

Kurtlar Vadisi Kaos Geliyor!

Herkesin merakla beklediği haber dizinin Polat’ı yani Necati Şaşmaz’dan geldi. Sevilen oyuncu açıklamaları ile herkesi havalara uçurdu. Türk televizyon tarihinde büyük bir yeri olan efsane dizi ekranlara geri dönüyor. Şaşmaz yeni projeden bahsetti. Kaos yönetimi altında ideolojinin bulunduğunu ve bu yönetimle nasıl mücadele edileceğine yönelik bir proje olduğunu söyledi.

Necati Şaşmaz Açıklama Yaptı!

Yeni dizinin Myanmar’dan Afganistan’a Makedonya’dan Amerika’ya kadar uzanan bir hikayesi olduğunu ifade eden Şaşmaz hayranlarını mutluluk gözyaşlarına boğdu. Yeni proje üzerinde hala çalışıldığını söylendi. Yeni dizinin hangi kanalda ya da ne zaman başlayacağı ise henüz belli değil. Ama bu haber bile dizinin hayranlarını mutlu etmeye yetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.