Neşet Ertaş Filmi Çekiliyor Mu? Usta'nın Hayranları Cevap Bekliyor..

Neşet Ertaş Filmi Çekiliyor Mu? Usta'nın Hayranları Cevap Bekliyor..

Ülkemizin türkü denince akla ilk gelen isimlerinden biri olan usta isim Neşet Ertaş'ın filminin çekileceği iddia edilmiş, bu iddialar Ertaş'ın hayranlarını çok heyecanlandırmıştı. Usta ismin hayranları film hakkında detayları öğrenmek isteyince bir hayal kırıklığı ile karşılaştı.

Ülkemizde yayınlanan ve izlenme rekorları kıran Müslüm Gürses'in hayatını anlatan Müslüm filminden sonra şimdi yine bir usta isim olan Neşet Ertaş'ın hayatının film olacağı iddia edilmişti. Tıpkı izlenme rekorları kıran Müslüm gibi çok ilgi çekeceği düşünülen Neşet Ertaş filmi hakkında detaylar beklenirken, herkesi hayal kırıklığına uğratan bir gelişme yaşandı. İzleyiciler çok büyük bir istek ve merakla Neşet Ertaş filmini beklediklerini ifade ederken Ertaş ailesinden şaşırtan bir açıklama geldi.

Ertaş ailesinden filme itiraz!

“Merhum Neşet Ertaş’ın hayatının sinema eseri olarak çekilmesi yönünde bazı film yapımcısı kişi ve kuruluşlar tarafından bir takım çalışmalar yürütüldüğünü öğrenmiş bulunmaktayız. Öncelikle belirtelim ki, Neşet Ertaş’a hayatta iken defalarca bu tür teklifler gelmesine rağmen, kendisi ile ilgili sadece belgesel yapılmasına rıza göstermiş, sinema filmi konusuna asla müsaade etmemiştir.

Bu durumun birçok tanığı vardır. Ayrıca bu konuyu vasiyet olarak bize emanet ettiği için ve bizler de hiç bir şekilde babamızın çizgisinden ayrılmadığımız için, müsade etmemiz zaten mümkün değildir” denildi.

 

 

#Neşet Ertaş

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.