Neslican Tay'ı Oynayacak İsim Açıklandı! Bu Hikaye Sizi Gözyaşlarına Boğacak..

Neslican Tay'ı Oynayacak İsim Açıklandı! Bu Hikaye Sizi Gözyaşlarına Boğacak..

Geçtiğimiz yıllarda yakalandığı kanser hastalığı yüzünden hayatını kaybeden ünlü aktivist Neslican Tay'ın hayatı film olacak. Uzun zamandır konuşulan bu iddianın gerçek olduğu sonunda anlaşıldı. Tay'ı filmde canlandıracak olan oyuncu da belli oldu.

2019 yılında yakalandığı kanser yüzünden hayatını kaybeden ünlü aktivisit Neslican Tay bu hastalığa tam 3 kere yakalanmış ve üçünü de yenmişti. Bu sabrı ve gücüyle kendi gibi hasta olan birçok kişiye ümit veren Neslican Tay yine aynı hastalığa yakalanmış ama bu kez hastalıktan kurtulmayı başaramayarak vefat etmişti.


Neslican Tay'ın hayatı film oluyor!

Neslican Tay'ın gerçek hayatında yaşadığı zorlukları, hastalıktan kurtulmak için verdiği çabayı anlatacak olan filmde Tay'ı canlandıracak olan isim genç oyuncu Naz Çağla Irmak oldu. Filmin kadrosunda ayrıca son zamanların başarılı isimleri Zeynep Elçin, Yurdaer Okur, İlker Aksum, Mesut Akusta yer alacak. Filmin kadrosu ve hikayesine dair detayların çok yakında belli olması bekleniyor.


Neslican Tay'ın hayatına anlatacak olan film ne zaman yayınlanacak ?

Neslican Tay'ın hayatına anlatacak olan filmin kadrosu belli olsa da, bu projeyle ilgili farklı hiç bir detay açıklanmadı. Açıklanmayan bilgiler arasında filmin vizyon tarihi de bulunuyor. Ama filmin çekimlerinin bile başlamadığını göz önünde bulundurursak, vizyon tarihine daha çok uzun bir zaman olduğunu söyleyebiliriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.