Netflix Abonelik ve Üyelik İptali Çok Basit (Android ve iOS)

Netflix Abonelik ve Üyelik İptali Çok Basit (Android ve iOS)

Netflix abonelik ve üyelik iptali için gerekli olan adımları sıralıyoruz. iOS ve Android üzerinden Netflix aboneliğinizi iptal edebilirsiniz. Peki bunun için ne gerekiyor? Netflix abonelik sonlandırmak için gerekenler...

Netflix, dijital içerik anlamında çok güzel içeriklerin yayınlanmasına öncülük ediyor. Dünya çapında sevilerek kullanılan uygulamadan abonelik sistemiyle yararlanabiliyorsunuz. Dizi, film ve belgesel gibi pek çok tür yayınlanmakta. Peki Netflix aboneliğinizi iptal etmek istiyorsanız ne yapmalısınız? Pek çok kişi bu konuda ne yapacağını bilmiyor. Ancak çeşitli nedenlerden ötürü aboneliğinizi yenilemeyebilirsiniz. Bunun için abonelik kapatma ve üyelik iptal etmek mümkündür. Genel olarak televizyon ve telefon aracılığıyla izlendiği için Android veya iOS üzerinden iptal etmeyi merak ediyorsunuzdur. Sizlere bilgisayar ve tablet de dahil olmak üzere tüm yöntemlerden bahsedeceğiz.

Netflix Üyelik İptali Yapılır?

Android ve İOS telefonlar üzerinden direkt olarak üyelik iptali sağlayamazsınız. Bilgisayar üzerinden internet tarayıcı aracılığıyla Netflix'in resmi internet sitesine girin. E-posta ve şifre işlemlerinden sonra Hesap Ayarları'na gelmelisiniz. Üyeliği iptal edebileceğinize dair bir yazı olacak. Ona basarak üyeliğinizi iptal etmek için ilk adımı atabilirsiniz. Sonra size neden iptal etmek istediğinize dair detaylar sorulacaktır. Tüm işlemleri bitirdikten sonra son defa "Üyelik İşlemini Tamamla" tuşuna basınız.

netflixs.jpg

Mobilden İptal Edilemiyor

Netflix üyelik iptali mobil üzerinden yapılamamaktadır. Bu yüzden PC'den internet tarayıcısına girerek işleminizi hızlı bir şekilde bitirebilirsiniz. Bu konuda pek çok kişinin destek istediği biliniyor. Ancak kendi imkanlarınızla da hızlı bir şekilde aboneliği ve üyeliği iptal edebiliyorsunuz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.