O Ses Türkiye Ve Yetenek Sizsiniz Son Hızla Geliyor! Yarışmalar Exxen'de Mi Yayınlanacak ?

O Ses Türkiye Ve Yetenek Sizsiniz Son Hızla Geliyor! Yarışmalar Exxen'de Mi Yayınlanacak ?

Türkiye'nin en çok sevilen yarışmaları arasında bulunan Yetenek Sizsiniz ve O Ses Türkiye'nin yeni sezonda ekrana geleceği öğrenildi ama nerede yayınlanacağı hala merak ediliyordu. Yarışmaların nerede yayınlanacağına dair ilk bilgiler geldi.

Türkiye'de uzun yıllar boyunca yayınlanmış ve çok sevilmiş yarışmalar olan O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz yarışmaları geçtiğimiz yıl içerisinde bulunduğumuz koronavirüs pandemisi nedeniyle yayınlanmamıştı. Koronavirüs pandemisinin etkilerinin azalmasıyla beraber bu yarışmaların bu sene yayınlanacağı açıklandı. Yarışmaların ekrana geleceği haberi herkesi sevindirdi ama şimdide yarışmaların nerede yayınlanacağı merak konusu oldu.

Yetenek Sizsiniz Türkiye nerede yayınlanacak ?

Yeteneksiz Sizsiniz Türkiye'nin nerede yayınlanacağı hala tam olarak bilinmese de, bu yarışmanın çok büyük bir ihtimalle Exxen adlı bir dijital platformda yayınlanması bekleniyor. Yarışmanın çekimlerinin başlamasından itibaren bu konunun netlik kazanması bekleniyor.

O Ses Türkiye nerede yayınlanacak ?

O Ses Türkiye tıpkı geçtiğimiz yıllarda da olduğu gibi yine çok büyük bir ihtimalle TV8 ekranlarında yayınlanacak. Yarışmanın Exxen'de yayınlanacağına dair iddiaların yanlış olduğu belirtiliyor. Yani TV8 ekranlarında Yetenek Sizsiniz'i göremesek de, O Ses Türkiye'yi bu yıl ekranlarda görebileceğiz. Yarışmanın yayın tarihine ait herhangi bir bilgi paylaşılmadı. Bu yüzden şimdiden net bir bilgi vermek mümkün değil.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.