Ödüllü diziden Aslı Enver’e bomba teklif!

Ödüllü diziden Aslı Enver’e bomba teklif!

Ünlü oyuncu Aslı Enver’e ödüllü diziden efsane teklif geldi. Rol aldığı Babil dizisiyle adından sıkça söz ettiren Aslı Enver’e yeni başlayacak olan ödüllü uyarlama diziden harika bir teklif geldi.

Türkiye’nin yetenekli ve ünlü oyuncularından Aslı Enver oyunculuğu ile kimi zaman ağlatmış kimi zaman da güldürmüş bir isimdir. Kavak Yelleri dizisinde canlandırdığı Aslı karakteri ile kendini tanıttıran Enver birçok yapımla oyunculuğunu üst noktaya taşımıştır. Birçok dizi ve filmde rol alan Aslı Enver, Özcan Deniz ile beraber İstanbullu Gelin dizisinde Süreyya karakterini canlandırmış ve İstanbullu Gelin dizisindeki performansı oyunculuğundaki zirvelerden biri olmuştur. Başarılı bir oyunculuk hayatı geçiren Aslı Enver en son rol aldığı Babil dizisinin ardından inzivaya çekilmiş ama bu sırada kendisine efsane bir teklif geldi. Limon Film’in satın alıp Türkçeye uyarladığı ödüllü dizi için Enver’e teklif geldi! The Good Wife adlı diziden gelen bu teklife ünlü oyuncudan henüz herhangi yanıt gelmedi.

Yeni ismi “Skandal” olacak

Dizi 2009 ve 2016 yılları arasında Amerika Birleşik Devletleri’nde yayınlanmış dram ve hukuk dizisidir. Türkiye’de Skandal ismiyle yayınlanacak bu dizi toplamda 6 ödül kazanarak zamanında büyük bir ilgi gördü. Türkiye’de ses getirmesi beklenen bir dizinin de bu olması bekleniyor. Aslı Enver’in düşünülmesi de tüm Enver hayranlarını ve dizi severlerini heyecanlandırdı. Aslı Enver’in vereceği yanıt ise merakla bekleniyor.

Aslı Enver kimdir?

10 Mayıs 1984 tarihinde dünyaya gelmiştir. Kıbrıs Türk’ü bir baba ile eğitim için Türkiye’den Londra’ya giden Enver, 12 yaşına kadar Londra’da yaşadıktan sonra ailesi ile Türkiye’ye taşınmıştır. Aslı Enver, 1,68 metre boyunda, 55 kilo ve Boğa burcudur.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.