Olmaz Oluversin Gari filminin oyuncuları kimler? Olmaz Oluversin Gari filminin konusu ne?

Olmaz Oluversin Gari filminin oyuncuları kimler? Olmaz Oluversin Gari filminin konusu ne?

İlk kez televizyonda seyirci karşısına çıkacak olan Olmaz Oluversin Gari film serisinin ilk bölümü merakla beklenmektedir. İzleyiciler Olmaz Oluversin Gari filminin oyuncuları kimler? Olmaz Oluversin Gari filminin konusu ne? sorularını araştırmaya başladı. Detaylar haberimizde yer almaktadır.

İlk kez televizyonda seyirci karşısına çıkacak olan Olmaz Oluversin Gari film serisinin ilk bölümü merakla beklenmektedir. Yönetmen koltuğunda Hasan Doğan’ın oturduğu senaryosunu ise Cüneyt İnay’ın yazdığı Olmaz Oluversin Gari filminin başrollerinde Birand Tunca, Aslıhan Malbora ve Tuğba Melis Türk yer almaktadır. İlk kez televizyonda seyircisi ile buluşacak olan Olmaz Oluversin Gari filmi Muğla Milas’da çekilmiştir. 

Olmaz Oluversin Gari filminin konusu ne?

Olmaz Oluversin Gari filminde Derya ve Güney’in evlenmesi Aliş ve Seda’yı üzerken, Ahmet, Seda ona kaldığı için çok mutlu olmuştur. Salih ise Sadri’yi hala ikna etmeye çalışır ve otelden ayrılarak köyde ev kiralar. Ruhi ise artık tamamen Seda’nın adamı olmuştur. Kafası hala karışık olan Derya ise babasının videosunu sakin bir kafayla ister ama video sadece Seda’da vardır o yüzden Güney ile beraber Seda’dan videoyu almak için planlar yapar. Sokakta el ele Ayşe ile Aliş’i gören Ahmet, Ayşe ile konuşarak Ahmet’i döveceğini söyleyerek Aliş’i alır ve kazı alanına götürür. O sırada definecilerin kazdığı kuyuya Şişman’ın düştüğünü görür. Ayşe ise abisinin Aliş’e zarar vermemesi için jandarmayı arar. Jandarma ekipleri kazı alanına gelerek Şişman’ı çukurdan çıkarır o sırada ise tarihi eserleri görür ve bunun üzerine kazı alanını sit alanına dönüştürürler. Bu durum Sadri ve Salih baya üzer. Muhtar Sadri ise kazı alanının sit alana dönüştürüleceğini anlayınca hem köylüden hem de Fahri’den saklanır. Köylülere Salih’in abisi Nihat’ı öldürdüğünü söyleyen Muhtar Sadri’ye köylüler destek olur. Sadri’nin arazisine otel yapılmaması için araziye sahte tarihi eser koyan Salih araziden tarihi eser çıktı diye ihbarda bulunur. Derya, Güney, Aliş ve Şişman bir plan yaparak Seda’nın telefonunu almayı başarır ve Derya telefondan videoyu kendisine gönderir. Video ortaya çıktıktan sonra Jandarma gelip Salih’i kelepçe takarak tutuklar. Derya, videoyu izledikten sonra çok kötü olur. O esnada Sadri’nin arazisinde çıkan heykelleri bildirmek üzere yetkili arkeologlar Sadri’nin evine gelerek ona haber verir. Sadri sinirden kalp krizi geçirir ve ambulans gelerek onu hastaneye götürür. Bütün olayları öğrenen Derya ise Güney’den boşanmak ister.

Olmaz Oluversin Gari oyuncu kadrosu 

  • Birand Tunca 
  • Aslıhan Malbora 
  • Tuğba Melis Türk
  • Halil İbrahim Kurum 
  • Selahattin Taşdöğen 
  • Ali Rıza Tanyeli
  • Kıvanç Baran Aslan
     

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.