
Piyasaya Sürdüğü O Ürünle 5 Ayda 5 Milyon Dolar Kazandı
Hemen hemen herkesin şikayetçi olduğu saçta dökülme problemi dolayısıyla bir girişimci sprey geliştirdi ve kısa zamanda kazandığı 5 Milyon Dolar ile dikkatleri üzerine çekti.
Avustralyalı girişimci, nisan ayında piyasaya sürdüğü saç dökülmesini önleyen sprey sayesinde 5 ayda 5 milyon dolar kazandı.
Avustralya'nın Sidney şehrinde yaşayan 34 yaşındaki girişimci iş adamı Trung Vien, geliştirdiği saç spreyi sayesinde 5 ayda 5 milyon dolar kazandı. Trung, korona virüs salgınının patlak verdiği nisan ayında piyasaya sürdüğü spreyi 67 dolardan satışa çıkardı. Avustralyalı girişimci, geliştirdiği saç spreyi sayesinde 5 ayda 5 milyon dolar kazandı.
90 GÜNDE SONUÇ VERİYOR
Trung, spreyin içindeki maddeler sayesinde saç foliküllerini açtığını ve saç derisinde kan dolaşımını artırarak yeni saç çıkardığını söyledi. Trung, ürünün 90 gün içerisinde sonuç verdiğini ve çıkan saçları kalınlaştırdığını belirtti. Avustralyalı girişimci, geliştirdiği saç spreyi sayesinde 5 ayda 5 milyon dolar kazandı.
8 ÜRÜNÜ DAHA PİYASAYA SÜRECEK
Gelecek 12 ay içinde saç ve cilt sağlığı için piyasaya sekiz adet ürün daha sürecek olan Trung, ürünleri denemelerden geçirdikten sonra piyasaya sürecek. Trung'ın kozmetik ürünlerinin yanı sıra e-ticaret, restorant zincirleri bulunuyor.
HABERE YORUM KAT
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.