Ramo Dizisi Erken Final Yapmıştı Ancak Geri Dönme Kararı Aldı!

Ramo Dizisi Erken Final Yapmıştı Ancak Geri Dönme Kararı Aldı!

Ramo, Show TV'de final yaptıktan sonra gündemden bir türlü düşmedi. Show TV, Ramo gibi reytingli diziyi daha da bulamadı. Bu nedenle dizinin ekranlara geri dönebileceği iddia ediliyor. Peki Ramo dizisi ne zaman başlayacak? Dizide Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç sürprizi yaşanacak.

Ramo dizisi, Show TV'nin etkili ve bir o kadar da konuşulan dizilerinden biriydi. Peki dizi neden bir anda final yaptı? Dizinin bitmesindeki en önemli neden sorgulanırken ortaya çıkan detaylar şok etkisi yarattı. Murat Yıldırım ve Esra Bilgiç ikilisinin diziye tekrardan katılabileceği ifade edildi. Oyuncular dizi çekimlerine her an başlayabilir. Dizi seti için belli başlı ayarlamalar yapıldığı konuşuluyor. Ancak ortada çok farklı bir durum daha var. Ramo geri başlayacak mı?

Ramo Dizisi Geri Dönüyor mu?

Ramo dizisi her an ekranlara geri dönebilir. Ramo'nun 40. bölümde yaptığı final büyük ses getirdi. Dizi haftalar öncesinden final yapmıştı. Bu durumda da dizinin erken bitmesi izleyicileri hayal kırıklığına uğrattı. Tüm bu gelişmelerden sonra oyuncular yeni projelere yönlendi.

Ramo Oyuncuları Yeni Dizilere Katıldı!

Ramo'da Esra Bilgiç ve Murat Yıldırım birbirinden farklı yapımlara katıldı bile. Muhtemelen Eylül ayında yeni projelerinde oynamaya başlayacaklar. Böylesine bir haberden sonra Ramo dizisi için bir araya gelmeleri çok zor gözüküyor. Belki ileride olabilir ancak şimdi için umutları tazelemek anlamsız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.