RTÜK Cezası Çileden Çıkarttı! Aşk Mantık İntikam Dizisine Yol Göründü..

RTÜK Cezası Çileden Çıkarttı! Aşk Mantık İntikam Dizisine Yol Göründü..

FOX TV'nin Aşk Mantık İntikam dizisine seyircileri çileden çıkartan bir ceza geldi. Sevilen dizinin geçtiğimiz akşamlarda ekrana gelen bölümünün bir sahnesi hiç beklenmeyen bir şekilde ceza aldı ve bu durum büyük bir tepkiye sebep oldu.

FOX TV ekranlarında yayınlanan bir diziye daha RTÜK tarafından ceza kesildi. Yaz sezonun ilgi çeken dizilerinden biri olan Aşk Mantık İntikam beklenmeyen bir şekilde RTÜK'ten ceza aldı. Dizinin bu cezayı almasına başta seyirciler olmak üzere birçok kişi karşı çıktı ve isyan etti. Sosyal medyadan bu konu hakkında onlarca paylaşımda bulunuldu.

Aşk Mantık İntikam dizisine RTÜK cezası geldi..

Aşk Mantık İntikam dizisinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan yeni bölümünde ki bir sahneye  toplumsal cinsiyet eşitliğine ters düşen ve kadına karşı ayrımcılığı besleyen aşağılayıcı ifadeler olduğu gerekçesi ile RTÜK tarafından ceza geldi. Diziye bu cezanın verilmesine anlam verilemezken, seyirci bu karara isyan ederek, karşı çıktı.

Aşk Mantık İntikam dizisi final olabilir mi?

Aşk Mantık İntikam dizisi RTÜK tarafından gelen bu ceza yüzünden final olmaz ama eğer dizi bu tür sahneler yayınlamaya devam ederse dizi zor durumda kalabilir. Aksi takdirde dizinin reytingleri çok iyi durumda, sadece bu ceza yüzünden projenin erken final olma ihtimali bulunmuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.