Sadakatsiz 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu! Sadakatsiz Ne Zaman Başlıyor?

Sadakatsiz 2. Sezon Yayın Tarihi Belli Oldu! Sadakatsiz Ne Zaman Başlıyor?

Sadakatsiz dizisi yeni sezon çekimleri başlıyor. Dizinin ne zaman ekrana geleceği merak edildi. Pek çok kişi Sadakatsiz dizisinin yayın tarihini araştırıyor. Peki dizi 2. sezonuna ne zaman başlayacak? İşte Sadakatsiz'le ilgili merak edilenler ve çok daha fazlası haberimizde yer alıyor. Kanal D dizisi Eylül'de yayınlanacak.

Sadakatsiz dizisi, yeni sezonuyla Kanal D ekranlarında olacak. Dizi için çalışmalar sürüyor ve yakında çekimlere başlanacağı öğrenildi. Peki Sadakatsiz dizisi yeni sezon tarihi belli oldu mu? 2. sezonda izleyicileri neler bekliyor merak edildi. İşte diziyle ilgili bilinmeyenler ve Sadakatsiz'in yeni sezon tarihi...

Sadakatsiz Ne Zaman Başlıyor?

Sadakatsiz dizisinin yeni sezonu 15 Eylül Çarşamba günü başlıyor. Dizinin ilk bölümünde neler olacak göreceğiz. 1 Eylül'de başlayacak çekimlerle beraber pek çok kişi Asya, Derin ve Volkan karakterlerinin başına neler gelecek belli olacak. Dizinin sezon finalinde uçurumdan yuvarlanan Asya ve Derin, ölümle burun buruna geldi.

Sadakatsiz Reyting Savaşı Verecek

Öte yandan Sadakatsiz dizisinin Kuruluş Osman'la reyting savaşı vereceği öğrenildi. Her iki dizinin de elinden gelenin en iyisini yapacağı biliniyor. Reytingleri yüksek olan iki dizinin de senaryosu oldukça ilgi çekici. Bakalım Kanal D dizisi başarısını bu sezonda da sürdürebilecek mi? Başrollerinde oynayan Cansu Dere, Melis Sezen ve Caner Cindoruk'un harikalar yaratacağı belirtiliyor. Üç başarılı ismin de başrolü fazlasıyla hak ettiği görülmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.