Sadakatsiz Dizisi Senaryo Değişikliğine Gitti! Cansu Dere’nin Yeni Rolü Ne?

Sadakatsiz Dizisi Senaryo Değişikliğine Gitti! Cansu Dere’nin Yeni Rolü Ne?

FOX TV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz dizisi, yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırıyor. Sadakatsiz dizisi, ilk sezonda reyting rekorları kırdı. İkinci sezon hazırlığına giren Sadakatsiz dizisi yine izleyicileri ekranlara kilitledi.

FOX TV ekranlarının en çok izlenen dizileri arasında yer alan Sadakatsiz dizisi yayınlandığı günden bu yana reytinglerde birinci sırada yer alıyor. İlk sezonu 31 bölüm süren Sadakatsiz dizisi, ikinci sezon hazırlıklarına da başladı. İkinci sezon için çalışmalarına başlayan Sadakatsiz dizisi, izleyicilerin yoğun ilgisi ile karşı karşıya geldi. Doctor Foster’dan uyarlanan Sadakatsiz dizisi, yurt dışı macerasına da atıldı. Sadakatsiz dizisi, İspanya’da da yayınlanmaya da başladı. 

Sadakatsiz dizisinin senaryosu değişiyor!

Sadakatsiz dizisinin senaryosu değişiyor! İkinci sezon hazırlığına başlayan Sadakatsiz dizisinin başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk ve Melis Sezen gibi başarılı oyuncular bulunuyor. Oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çeken Sadakatsiz dizisine yeni oyuncularda dahil oluyor. Aras karakterine hayat veren Berkay Ateş, Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Bunun dışında Cansu Dere ile Berkay Ateş uyumu da dikkatlerden kaçmadı. Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonda da iyi ilerlemesi kemik izleyici kadrosunun merakını arttırdı. 

Sadakatsiz dizisine yeni oyuncular dahil oldu

Sadakatsiz dizisine yeni oyuncular dahil oldu. Gizemli hikayesi ile ön plana çıkan Sadakatsiz dizisi, yeni sezonda Cansu Dere ile  Berkay Ateş uyumunu ön plana çıkaracak. Sadakatsiz dizisi alınan bilgiler neticesinde ekibinin ikinci sezonda ekranda değişikler ile izleyici karşısına çıkması heyecanı bir kat arttırdı. Sadakatsiz dizisi FOX TV ekranlarında izleyici ile buluşmaya devam ediyor.

Gazeteci ve Editör
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.