Sadakatsiz Dizisi Yayınlanmadan Yayından Kaldırıldı! Yapımdan Resmî Açıklama Geldi!

Sadakatsiz Dizisi Yayınlanmadan Yayından Kaldırıldı! Yapımdan Resmî Açıklama Geldi!

Haziran ayının başında ilk sezonunu tamamlayan Sadakatsiz dizisi Eylül ayı itibarıyla ikinci sezon çalışmalarına başladı. Alınan bilgiler neticesinde dizinin bazı aksaklıklardan dolayı bir hafta geç yayınlanacağı ortaya çıktı. İşte haberin detayları…

Ekranların en çok izlenen Sadakatsiz dizisi 3 aylık aranın ardından 2. sezon için çekimleri başladığını duyurdu. Fakat alınan bilgiler neticesinde dizinin ekranlara dönüşü ise bir hayli sıkıntılı oldu. Kanal D ekranlarının daha önce 22 Eylül'de izleyici ile buluşacağını söylediği Sadakatsiz dizisi bir hafta daha sarktı. Dizinin yayın sıkıntısı çekmesinin ardından izleyiciler sosyal medyada isyan bayrağını çekti. Bunun ardından dizinin geç başlamasının nedeni de ortaya çıktı.

Sadakatsiz dizisi bir hafta daha geç yayınlanacak!

Sadakatsiz dizisi bir hafta daha geç yayınlanacak! Kanal D'nin planlama hatası ise dizi severler tarafından merak ediliyor. Medyapım tarafından bazı sıkıntıların yaşanması ile Sadakatsiz dizisinin ekranlara gelmesi de gecikti. Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen'in başrollerinde bulunduğu Sadakatsiz dizisinin yeni sezonunda Berkay Ateş de kadroya dahil olurdu. Dizide Aras karakterine hayat verecek olan oyuncu hikâyenin değişim noktasına çok iyi bir çıkış yakalamaya hazırlanıyor.

İkinci sezon sahneleri iki defa çekildi

İkinci sezon sahneleri iki defa çekildi. Fatih Aksoy'un 2. sezonu beğenmemesinden dolayı sahnelerin tekrardan çekildiği de söyleniyor. Çünkü kulislerden alınan bilgiler neticesinde Fatih Aksoy, Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonunu daha heyecanlı olmasını istedi. Bundan dolayı ilk yazılan senaryo beğenmeyince senaristler de değiştirildi. Yeni senaristler ile birlikte yola çıkan Sadakatsiz dizisinin çekimleri yapıldı. Ayrıca bazı karakterler ile alakalı düzenlemelerin yapıldığını ortaya çıkmasının ardından Sadakatsiz dizisinin 29 Eylül Çarşamba günü ekranlara geleceği biliniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.