Sadakatsiz Dizisi Yeni Sezona Bomba Gibi Geliyor! O Tarih Sonunda Açıklandı..

Sadakatsiz Dizisi Yeni Sezona Bomba Gibi Geliyor! O Tarih Sonunda Açıklandı..

Kanal D ekranlarının rekortmen dizilerinden Sadakatsiz'in yeni sezonunun ne zaman başlayacağı sonunda belli oldu. İkinci sezonuyla seyircisinin karşısına çıkması planlanan dizi için sonunda tarih verildi. Sadakatsiz o tarihte 2. sezonuyla ekranlarda olacak.

Kanal D ekranlarının geçen sezon yayınlanan ve en yüksek reyting oranlarına ulaşmayı başaran Sadakatsiz dizisi hakkında final iddiaları çıksa da, sonrasında bu iddialar yalanlanmıştı. Dizinin gelecek sezonda da devam edeceği anlaşıldığında seyircileri çok mutlu olmuştu. Şimdi ise gelecek sezondan ilk bilgiler meraklıları için paylaşılmıştı.

Sadakatsiz dizisi yeni sezonda bomba gibi! İşte yayın tarihi..

Sadakatsiz dizisi gelen bilgilere göre 1 Eylül tarihinde çekimlere başlayacak. Bunun sonrasında ise gazeteci Birsen Altuntaş tarafından paylaşılan bilgilere göre dizinin 15 Eylül tarihinde dizinin ikinci sezonunun ilk bölümünün yayınlanacağı öğrenildi. Dizi bu tarihten itibaren ise eskiden olduğu gibi düzenli bir şekilde, kaldığı yerden seyircilerinin karşısına çıkmaya devam edecek. Yeni sezon ilk fragmanının da yakın bir tarihe yayınlanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.