Sadakatsiz Dizisine Rakip Dizi Geliyor! Dizinin Detayları Ortaya Çıktı

Sadakatsiz Dizisine Rakip Dizi Geliyor! Dizinin Detayları Ortaya Çıktı

Yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kıran Sadakatsiz dizisi izlenme rekorları kırdı. Bunun ardından Sadakatsiz dizisi, ikinci sezonu ile birlikte yoğun ilgi gördü. Ayrıca Sadakatsiz dizisi, oyuncu kadrosu ve konusu ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. İşte haberin ayrıntıları...

Geçen sezon başlayan Sadakatsiz dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırarak önemli bir çıkış elde etti. Doctor Foster isimli yapımdan uyarlanan Sadakatsiz dizisi ülkede de geniş bir izleyici kitlesine sahip oldu. Yurt dışında çeşitli ülkelere satılan dizi reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonu da şimdiden merakla bekleniyor.

Sadakatsiz dizisinin yeni sezonu bekleniyor

Sadakatsiz dizisinin yeni sezonu bekleniyor. Alınan bilgiler neticesinde İspanya'da ekranlara çıkan Sadakatsiz dizisi müthiş bir başarı kazandı. Sadakatsiz dizisinin ardından ikinci bir iş birliği projesi daha geldi. Bu proje Yalancı ve Mumları adlı yapım oldu. Dizi daha önce Rusya, Güney Kore, ABD, Slovakya ve Japonya'da ekranlara geldi. Mistresses isimlik yapımdan uyarlanan Yalancı ve Mumları dizisi ekranlara gelecek. Bunun dışında Med yapımın Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aksoy, iş birliği hakkında açıklamalar yapmayı ihmal etmedi.

Yalancı ve Mumları dizisi ekranlara gelmeye hazırlanıyor

Yalancı ve Mumları dizisi ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Proje kadına yönelik önemli bir yapım olarak ön plana çıkacak. Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Aksoy, Sadakatsiz dizisinin ardından yeniden kadın odaklı bir projenin ekranlara geleceğini duyurdu. Yalancı ve Mumları isimli dizinin kadınlar arasında güçlü arkadaşlık onu alacağını söyleyerek birbirlerini kardeş olarak benimsemiş 4 kadının hikayesini konu alacağını dile getirdi. Bu açıklamanın ardından Sadakatsiz dizisinin ulaştığı noktaya Yalancı ve Mumları isimli dizinin ulaşıp ulaşmaya ise şimdiden merak söz konusu oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.