Sadakatsiz Dizisinin Yeni Sezonuna Dair Detaylar Belli Oldu! Dizi Ne Zaman Başlayacak?

Sadakatsiz Dizisinin Yeni Sezonuna Dair Detaylar Belli Oldu! Dizi Ne Zaman Başlayacak?

Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan Sadakatsiz dizisi yayınlandığı günden bu yana reyting rekorları kırmayı başardı. Ayrıca dizinin yeni sezon tanıtım filminin yayınlanması ile birlikte dizi severler, şimdiden yeni sezonu merak ediyor. İşte haberin tüm detayları...

Sadakatsiz dizisinin yeni sezonuna dair tüm detayları ortaya çıktı. Alınan bilgiler neticesinde ekranların en çok izlenen dizileri arasında bulunan Sadakatsiz 22 Eylül Çarşamba akşamı ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Bunun dışında dizinin ilk tanıtımının yayınlanmasının ardından izleyiciler merak ile çarşamba gününü bekliyor. Dizi severler bu sezon Asya ve Derin arasında ne gibi savaşların olacağını merak etmeye başladı.

Sadakatsiz dizisinin yeni sezon detayları herkesi şaşkına çevirdi

Sadakatsiz dizisinin yeni sezon detayları herkesi şaşkına çevirdi. Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşan Sadakatsiz dizisinin yapımcılığını Medyapım üstleniyor. Caner Cindoruk, Cansu Dere ve Melis Sezen'in başrollerinde yer aldığı Sadakatsiz dizisi ekranlara gelen her bölümü ile reyting rekorları kırıyor. İlk sezonda çok iyi başarı yakalayan Sadakatsiz dizisinin ikinci sezonu da bomba gibi gelmeye hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünün ise bu 22 Eylül Çarşamba günü ekranlara geleceği ortaya çıktı.

Asya, Derin ve Volkan üçgeni resmen boyut atladı

Asya, Derin ve Volkan üçgeni resmen boyut atladı. Dizinin yeni sezon tanıtımının yapılması ile birlikte 22 Eylül Çarşamba akşamı izleyici karşısına çıkacağı ortaya çıktı. İzleyiciler ise tanıtımın ardından yeni sezonda neler olacağını şimdiden merakla bekliyor. Volkan, Asya ve Derin üçgenindeki ilişkilerin bambaşka bir boyuta dönüştüğünü anlatan tanıtım filmi sosyal medyada da büyük yankı uyandırdı. Sadakatsiz dizisinin yeni sezon ilk bölümü 22 Eylül Çarşamba akşamı ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.