Sadakatsiz'de Hangi Başrol Oyuncusu Ayrılacak? Cansu Dere Ayrılık İddialarına Yanıt!

Sadakatsiz'de Hangi Başrol Oyuncusu Ayrılacak? Cansu Dere Ayrılık İddialarına Yanıt!

Cansu Dere'nin Sadakatsiz dizisinden ayrılacağı iddia ediliyordu. Final sahnesinden sonra bu ihtimal iyice arttı. Peki Melis Sezen veya Caner Cindoruk yerine neden Cansu Dere'nin diziden ayrılacağı söyleniyor? Ünlü oyuncu ayrılıklarla ilgili bir açıklama yaptı mı? Sadakatsiz yeni sezonunda yaşanacak olaylar...

Sadakatsiz dizisi yeni sezonuna önemli bir ayrılıkla başlayabilir. Dizide yaşananlar izleyicileri tedirgin etmeye yetti. Çünkü öyle gelişmeler meydana gelecek ki Derin ya da Asya'nın diziye veda edebileceği belirtiliyor. Cansu Dere'nin daha önce diziden ayrılacağı belirtiliyordu. Cansu Dere mi yoksa Melis Sezen mi diziden ayrılacak?

Sadakatsiz'den Kim Ayrılacak?

Şimdilik herhangi bir oyuncunun ayrıldığı haberi ulaşmadı ancak iki başrol oyuncusundan birinin gitmesi izleyicileri üzecektir. Çünkü Melis Sezen ile Cansu Dere dizinin bel kemikleri arasında gösteriliyor. Caner Cindoruk da dizide kalacağına göre üçlünün yapımda yer almaya devam etmesi muhtemel gözüküyor.

Cansu Dere Dizide Kalacak!

Cansu Dere'nin ayrılacağına ilişkin iddialar geçen sezondan beri devam etmekteydi. Özellikle de başarılı ismin bu konuda sessizliğini koruması izleyicileri heyecanlandırdı. Uyarlama dizinin orijinal bölümünde böyle bir sahne var mıydı bilinmiyor. Her iki başrol karakteri de uçurumdan kurtulabilirse ne gibi olaylar yaşanacak göreceğiz. Öte yandan yeni sezon tarihine ilişkin Ekim ayının başı gösterilmekte. Çekimlerin başlamasıyla beraber dizinin yayın tarihi konusunda resmi açıklama yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.