Savaşçı Dizisinden Kalp Yarası'na Geldi! Sevilen Diziye Yeni Transfer..

Savaşçı Dizisinden Kalp Yarası'na Geldi! Sevilen Diziye Yeni Transfer..

ATV'nin yeni başlayan Kalp Yarası dizisine en son Savaşçı dizisinde gördüğümüz oyuncu Serenay Aktaş transfer oluyor. Savaşçı dizisinin final olmasıyla boşta kalan oyuncunun yeni dizisi ATV^nin dram konulu projesi Kalp Yarası oldu.

Son olarak Savaşçı dizisinde gördüğümüz başarılı oyuncu Serenay Aktaş dizi ve film projelerine verdiği uzun aranın ardından yeniden adım atmış ve canlandırdığı rolle de çok beğenilmişti. Başarılı oyuncu her ne kadar rolüyle çok beğenilse de, dizi reyting kuranı olarak ekranlara erken veda etmek zorunda kaldı. Oyuncunun hayranları ise kendisine yeniden farklı bir projede görmek istiyor ve bu isteklerini sosyal medyadan belirtiyorlardı. Hayranlarının isteği sonunda gerçek oldu.

Serenay Aktaş Kalp Yarası dizisiyle geliyor..

Serenay Aktaş ATV ekranlarında yayınlanan Kalp Yarası dizisi ile izleyicilerinin karşısına çıkacak. Henüz çok yeni başlayan dram dizisi Kalp Yarası kadrosunda bulunan iddialı oyuncuların arasına şimdi de  Serenay Aktaş eklendi. Bakalım oyuncu bu dizide canlandırdığı karakteri ile de beğenilecek mi ?

Serenay Aktaş diziye ne zaman gelecek ?

Serenay Aktaş'ın diziye gelecek bölümde gelmesi bekleniyor. Eğer gelecek bölümde gelmezse, en geç iki bölüm sonra kadroya dahil olacağı düşünülüyor. Tabi transfer kesinleşse de, tarih henüz kesinleşmiş bir bilgi değil. Oyuncunun dizide canlandıracağı karakterin Yağmur Tanrısevsin'e rakip olacağı da gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.