Savaşçı Dizisinin Başrolü Tamer Karadağlı Yeni Projede! Başarılı Oyuncu Hayranlarını Çok Şaşırttı..

Savaşçı Dizisinin Başrolü Tamer Karadağlı Yeni Projede! Başarılı Oyuncu Hayranlarını Çok Şaşırttı..

Son olarak Savaşçı dizisinde başrol olarak gördüğümüz başarılı oyuncu Tamer Karadağlı kısa bir aranın ardından yeni bir projeyle daha geliyor. Oyuncunun hayranlarını heyecanlandıran haber Tamer Karadağlı'nın kendisinden geldi.

Son olarak Savaşçı dizisinde  gördüğümüz ama asıl şöhreti uzun yıllar boyunca Türk televizyonlarında yayınlanan Çocuklar Duymasın dizisi sayesinde yakalayan başarılı isim Tamer Karadağlı Savaşçı dizisine çok erken veda etmişti. Oyuncunun vedası hayranlarını çok şaşırtmış, hatta bu habere bazı kimseler inanamamıştı. Oyuncu ekran hayatına verdiği bu kısa aranın ardından yeniden bir projeyle sevenlerinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Tamer Karadağlı'nın yeni projesi belli oldu mu?

Oyuncunun yeni projesi şimdilik belli değil. Kendisine bu konuda sorulan sorulara ''Yeni projelerimiz var, zamanı gelince açıklayalım'' şeklinde cevap veren oyuncunun yer alacağı yeni dizinin çok yakında belli olması bekleniyor. Hayranları sık sık oyuncuyu farklı dizi ve filmlerde görmek istediklerini belirtiyor.

Savaşçı dizisi başlarsa Tamer Karadağlı gelebilir mi?

FOX ekranlarının sevilen dizisi Savaşçı eğer tekrar başlarsa Tamer Karadağlı'nın bu diziye yeniden dahil olma ihtimali çok düşük. Oyuncu projeden kendi isteği ile ayrılmış ve bir daha katılmak istemediğini belirtmişti. Tamer Karadağlı'nın bir daha Savaşçı dizisinde yer alması bu yüzden beklenmiyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.