Sedat Peker Türkiye'ye Getiriliyor mu? Erdoğan Ziyareti Sonrası Açıklama Geldi

Sedat Peker Türkiye'ye Getiriliyor mu? Erdoğan Ziyareti Sonrası Açıklama Geldi

Sedat Peker hakkında önemli bir iddia ortaya atıldı. Organize suç örgütü liderinin Türkiye'ye getirileceği belirtiliyor. BAE Prensi Muhammed Bin Zayed'in Türkiye ziyareti sonrasında bazı gelişmeler yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sedat Peker için neler söyledi?

Sedat Peker'in bir süredir Birleşik Arap Emirlikleri'nde olduğu biliniyor. Kendisinin Twitter üzerinden yazdıkları ve Youtube'da çektiği videolar nedeniyle gündem olması dikkat çekmişti. Organize suç örgütü lideri olarak aranmakta olan Sedat Peker için iade talebinde bulunuldu mu merak ediliyor. Bazı iddialara göre Sedat Peker'in en kısa sürede Türkiye'ye getirilmesi an meselesi.

Sedat Peker Yakalandı mı?

Sedat Peker'in yakalanması ve Türkiye'ye gelmesi bir noktada BAE ile Türkiye'nin ilişkilerine de bağlı olabilir. BAE Prensi Muhammed Bin Zayed'in Türkiye ziyareti ve buraya yapmış olduğu yatırım sonrası ikili ilişkilerin iyice arttığı görüldü. Dolayısıyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da ifade ettiği üzere iade-i ziyaret gerçekleştirilecek. Ziyaretle ilgili zaman bilgisi verilmedi fakat bu ziyaret sonrası Sedat Peker'in yakalanıp yakalanmayacağı en çok merak edilen konular arasında gösteriliyor.

Sedat Peker'den Yanıt Yok!

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, konuya dair herhangi bir açıklamada bulunmadı. Kendisinin Türkiye'ye getirilme ihtimaline oldukça sıcak bakılıyor. Önümüzdeki günlerde bu durumun kesinleşmesi ve konuyla ilgili yetkililerden açıklama yapılması muhtemel.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.