Seksenler Büyük Başarısını Kutluyor! Tam 500 Bölüm Ekranlarda Kaldı..

Seksenler Büyük Başarısını Kutluyor! Tam 500 Bölüm Ekranlarda Kaldı..

TRT 1 ekranlarının uzun soluklu dizilerinden olan Seksenler büyük başarısını kutlamaya hazırlanıyor. Dizi yıllardır ekranlara gelerek, çok büyük bir başarı yakaladı. Dizi tam 500 bölüm boyunca seyircilerinin karşısına çıktı.

Seksenler dizisi geçtiğimiz hafta alınan bir kararla haftada iki gün boyunca yayınlanmaya başlamıştı. TRT 1'İn yayın akışından gelen bilgilere göre normalde perşembe akşamları izleyicilerinin karşısına çıkan Seksenler artık hem pazartesi, hem de perşembe günü izleyicilerinin karşısına çıkacak. Bu sayede seyirci sevilen dizi Seksenler'i daha fazla izleme fırsat bulabilecek.

Seksenler dizisi büyük başarısını kutluyor! Tam 500 bölüm..

Seksenler dizisi bu akşam yayınlanması planlanan bölümüyle büyük bir başarısını kutlayacak. Çok uzun yıllardır belirli aralıklarla seyircilerinin karşısına çıkan Seksenler dizisinin bu akşam 500. bölümü ekranlara gelecek. Yani dizi tam 500 hafta boyunca yeni bölümleriyle sevenlerinin karşısına çıkmış olacak.

Dizinin en yetkili ismi bu konuyla ilgili bir mesaj yayınladı.

''Sahip çıkmamız, unutmamamız ve yeni nesillere aktarmamız gereken o kadar çok değerimiz var ki 500 bölüm yetmedi. Kaldığımız yerden anlatmaya devam edeceğiz”

Seksenler dizisi yeni sezonda da bizlerle olabilir..

Seksenler dizisi eğer reytingler böyle giderse gelecek sezonda da yeni bölümleriyle bizlerle olabilir. Tabi bu durum projenin yetkili isimlerine bağlı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.