Seksenler Dizisi Bu Kez Başardı! Seksenler Seyircisi Yerinde Duramadı..

Seksenler Dizisi Bu Kez Başardı! Seksenler Seyircisi Yerinde Duramadı..

TRT 1 ekranlarında yaz sezonu projelerinden olan Seksenler artık her hafta yeni bölümleriyle izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Uzun soluklu dizi geçtiğimiz aylarda da başlamış ama istediği reyting sonuçlarına ulaşamamıştı. Seksenler bu kez istediğini aldı.

TRT 1'in en uzun soluklu dizisi Seksenler yıllardır belirli aralıklarla ekrana gelmeye devam ediyor. Dizi şimdiye kadar birçok kez ekranlara ara verse de, hiç birinde final olmamıştı. Proje her sezon sonunda yeniden ekranlara geleceğinin belirtilerini veriyordu. Seksenler bu yıl sezon ortalarında hafta içi her gün ekranlara gelse de, istediği başarıyı yakalayamamıştı.  Ama sevilen dizi bu kes istediğini almışa benziyor.

Seksenler dizisi reytinglere tutundu!

Seksenler dizisi yeni aldığı bir kararla yaz aylarında hafta içi sadece bir gün ekranlara gelmeye başlamıştı. Dizi artık sadece perşembe akşamları izleyicilerinin karşısına çıkmaya başladı. Dizi hakkında alınan bu kararı seyirciyi de memnun ederek, reytinglere büyük ölçüde yansıdı. Seksenler uzun bir aradan sonra ilk kez bu kadar yüksek reyting oranlarına ulaşmayı başardı.

Seksenler dizisi sonunda istediğini aldı..

Sezona balamasının ardından iki hafta geçen dizi açıklanan reyting sonuçlarına göre bu kez istediği aldı. Dizi TOTAL, AB ve ABC kategorilerine bakıldığında birçok rakibini yenerek, reyting sıralamalarının ilk basamaklarında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.